•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Thomashuis Lopik

Hallo! Wij zijn Lenie Schipper en Marianne van den Bogart en op 1 juni 2018 hebben wij de deuren van ons Thomashuis in Lopik geopend.

Ons Thomashuis ...

Ons Thomashuis biedt een warme, gezellige en veilige plek voor 9 bewoners tussen de 20-55 jaar. Wij bieden een plek waar iedereen zichzelf kan en mag zijn, maar waar je ook rekening houdt met elkaar. Samen vormen we een groot 'huishouden': een thuis waar ook families en vrienden graag komen. Een thuis waar ouders en familie niet het gevoel hebben op visite te komen, maar waar ze zich welkom en gehoord voelen.

Heb je vragen?

Dan kunt U contact met ons opnemen via info@lopik.thomashuis.nl  of 06-82249396. Hier vind je meer informatie over onze groepssamenstelling.

Meer lezen/zien? Bekijk onze brochure!

Brochure Thomashuis Lopik.pdf

 

We zijn er trots op om samen met onze bewoners te mogen wonen in dit mooie dorp. Neem vooral even een kijkje in het fotoalbum voor een impressie van het Thomashuis en de omgeving. En zie hieronder een filmpje van ons interieur:

 

 

""
De ondernemers

Wij, Lenie en Marianne, zijn ons hele werkend leven al actief in de zorg. Beiden begonnen met de handen aan het bed en werkzaam geweest in uiteenlopende functies. Zo werkte Lenie o.a. in de psychiatrie, als leidinggevende van een logeerhuis voor mensen met een verstandelijke beperking, en de laatste jaren als teammanager in de dak- en thuislozenzorg. Marianne heeft het grootste deel van haar loopbaan gewerkt met mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking, en was de laatste jaren projectleider in de ouderenzorg. Wij zijn ontzettend blij dat we nu samen aan de slag kunnen als zorgondernemers van Thomashuis Lopik!

Thomashuis Lopik

Rietkraag 15-17
3411 WH Lopik
Utrecht
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0348-214727 of 06-21244615

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.