•  

Thomashuis Lunteren is geopend in oktober 2005 en wordt sinds Juli 2015 gerund door Gerwin en Carina Dekker.

Ons Thomashuis is gelegen op “Landgoed Roodselaar”  tussen de dorpen Lunteren, Ederveen en Renswoude aan de rand van de Veluwe en Utrechtse heuvelrug.

In onze prachtige woonboerderij bieden wij 9 mensen met een beperking een fijne, warme en veilige woonplek.

Wij zelf wonen met ons gezin in het voorhuis. Hierdoor zijn wij praktisch altijd aanwezig, zijn de lijntjes kort voor bewoners, familie en medewerkers  en weten wij precies wat er speelt in ons Thomashuis.

 

De ondernemers 
Wij zijn Carina en Gerwin Dekker. Wij wonen sinds 1 juli 2015 samen met onze 3 kinderen en onze hond Aica in Thomashuis Lunteren. Thomashuis Lunteren is gesitueerd op het prachtige landgoed Roodselaar vlakbij het geografisch middelpunt van Nederland. Tussen de dorpen Lunteren, Ederveen en Renswoude. Carina heeft 20 jaar ervaring in het werken met mensen met verschillende beperkingen. De eerste jaren bij een grote zorginstelling op verschillende afdelingen met veel verschillende niveaus . Gerwin is jarenlang werkzaam geweest in de horeca en da laatste 10 jaar al beheerder van een sporthal annex dorpshuis. In deze functie heeft hij kennisgemaakt met bieden van dagbesteding aan bewoners van een zorginstelling in de buurt Samen hebben wij de afgelopen jaren ervaring opgedaan door in verschillende Thomashuizen vakantie vervanging te doen voor ondernemers. Wij wonen in Thomashuis Lunteren samen met 9 bewoners, die elk een eigen zit- slaap kamer hebben en een gezamenlijke woonkamer en keuken. Wij vinden het belangrijk dat iedere bewoner zich veilig en vertrouwt voelt in ons Thomashuis. Ook vinden wij het maken van eigen keuzes belangrijk. Op deze manier draagt iedere bewoner op zijn/haar eigen niveau bij aan een warm, gezellig en vertrouwd Thomashuis. Wij zelf wonen met ons gezin in het voorhuis. Hierdoor zijn wij praktisch altijd aanwezig, zijn de lijntjes kort voor bewoners, familie en medewerkers en weten wij precies wat er speelt in ons Thomashuis

Thomashuis Lunteren

Fliertseweg 20
6741 NL Lunteren
Nederland
Heb je vragen of ben je benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0621184293

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.