•  

Thomashuis Lunteren

Ons Thomashuis is gelegen op “Landgoed Roodselaar”  tussen de dorpen Lunteren, Ederveen en Renswoude aan de rand van de Veluwe en Utrechtse Heuvelrug. In ons Thomashuis wonen we met 9 bewoners, het is een gemixte groep: man/vrouw, leeftijd en ontwikkelingsniveau. Graag zijn we buiten bezig in de tuin, waar genoeg ruimte is om ons bezig te houden. Denk aan het vegen van de blaadjes, lekker springen op de trampoline tot even ontspannen in de schommel. Ook hebben wij hond Robbie waar wij met z'n allen voor zorgen. Binnen is er een gezamenlijke woonruimte waar we gezellig met z’n allen eten. In de avond maken we een wandeling, sjoelen we een potje of genieten we van een spontaan optreden van ‘Michael Jackson’. We kijken naar waar de behoeftes liggen die avond, hoe het weer is en bedenken samen wel een leuke activiteit. De bewoners hebben allemaal een eigen zit-slaapkamer waar ze zichzelf terug kunnen trekken en een heerlijk eigen plekje kunnen creëren.

x
De ondernemers

Wij zijn André en Marlie Schobben en wonen samen met ons dochtertje Mirre (2019) en zoontje Duuk (2022) in het voorhuis van Het Thomashuis. Hierdoor zijn wij praktisch altijd aanwezig, zijn de lijntjes kort voor bewoners, familie en medewerkers en weten wij precies wat er speelt in ons Thomashuis. In het Thomashuis wonen 9 personen met allemaal een eigen persoonlijkheid die een mooie groep vormen. We werken samen met een enthousiast gedreven vast team medewerkers. We creëren een warme thuis voor onze bewoners, waar ze als persoon alle aandacht krijgen en ruimte hebben om zichzelf te ontwikkelen in een liefdevolle/veilige omgeving. We vinden het belangrijk dat je kunt zijn wie je wilt zijn; iedereen telt mee. We vormen samen één groot gezin en hebben een zo gewoon mogelijk leven. Waarin we kijken naar de mogelijkheden. Bent u nieuwsgierig geworden of mocht u vragen hebben, neem gerust met ons contact op! Groetjes, Marlie & André

Thomashuis Lunteren

Fliertseweg 20
6741 NL Lunteren
Gelderland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu