•  
  •  

Thomashuis Middelburg

Thomashuis Middelburg bestaat sinds 2006 en is gevestigd in een bijzonder pand op een mooie locatie dat als landhuis in 1777 al veel aanzien had. En dat heeft het nog steeds, maar nu als uniek en "warm thuis" voor mensen met een verstandelijke beperking.

We bieden met onze medewerkers een huiselijke sfeer, nabijheid en ondersteuning aan de bewoners. Het huis is een prettige ontmoetingsplek waar het draait om respect en aandacht voor elkaar. Ouders, familie, vrienden en kennissen van bewoners zijn welkom, want zij zijn en blijven de belangrijkste mensen in het leven van bewoners.

'Ik zie jou, zie je mij en zie je de ander?'

Bewoners doen mee in de samenleving en hebben een vorm van dagbesteding of werk aansluitend bij hun ontwikkeling en talenten. We stimuleren wederkerigheid; ik zie jou, zie je mij en zie je de ander?

We leggen contacten in de buurt, dragen gastvrijheid uit en we stimuleren dat in de vorm van een "maatje" ze hun wereld kunnen verruimen.

De zee ligt op ± 8 km afstand waar letterlijk ruimte is om uit te waaien en te recreëren.  Het gezellige centrum van Middelburg ligt op loopafstand en daar is altijd wel wat te beleven.

De ondernemers
De ondernemers

Wij zijn Jan en Martine van Oosten en hebben een samengesteld gezin met vier volwassen kinderen. Sinds april 2024 zijn we de zorgondernemers van Thomashuis Middelburg en is onze droom om een zorgonderneming te beginnen uitgekomen. Martine is een echte Zeeuwse en Jan is geboren en getogen in het Westland. 

Wij wonen samen met onze zoon Tijs en onze lieve bewoners. Wij vinden het belangrijk dat ons Thomashuis een ‘thuis' is voor onze bewoners en de begeleiders, een plek waar iedereen graag verblijft, zo ook familie en vrienden. Timmie onze hond is gek op alle bewoners en iedereen is dol op hem. Het historische centrum van Middelburg ligt om de hoek en is makkelijk per fiets of voet te bereiken. 

Thomashuis Middelburg

François Ryckhalspad 2
4336 DZ Middelburg
Zeeland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu