•  
  •  
  •  
  •  

Thomashuis Middelharnis

In ons Thomashuis woont een groep bewoners met een wisselende zorgvraag. Gevarieerd in leeftijd, interesses en zo meer. Als je interesse hebt, lees dan onderstaand verhaal over ons huis en neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om het speciale gevoel van Thomashuis Middelharnis te ervaren. De koffie staat klaar en we willen graag van dienst zijn.  

Wij vinden een liefdevolle, veilige en vertrouwde leefomgeving belangrijk voor onze bewoners en bieden een zo normaal mogelijk (t)huis.
Ieder kan zichzelf zijn en we kunnen van elkaar leren. Soms kan iets wel, maar soms ook niet. Ieder heeft zijn of haar eigen hobby's. Net als in het gewone gezinsleven.

De rol van ouder/bewindvoerder is groot, we doen het echt samen! Een wederzijds vertrouwen vinden wij hierin erg belangrijk, dit vormt de basis.
Ieder heeft zijn eigen verantwoordelijkheid. Vaak loopt dit ook wel in elkaar over in de begeleiding en verzorging die (uit handen) wordt gegeven.


Thomashuis Middelharnis staat midden in het dorp en dus in de samenleving. Het huis beschikt over een gezellige woonkamer en keuken waar het altijd goed toeven is met elkaar. Iedere bewoner beschikt over een ruime zit/slaapkamer die helemaal naar eigen smaak is ingericht. De nodige faciliteiten zoals douches en toiletten zijn natuurlijk ook aanwezig. We hebben een ruime tuin om het huis waar we kunnen zitten, spelletjes doen, er is een trampoline en een schommel. In de  zomermaanden hebben we ook een zwembad in de tuin.

Dagbesteding is mogelijk binnen ons Thomashuis. We hebben een mooi locatie, Poldergevoel. Deze bevindt zich op een boerderij aan de rand van het dorp waar we veel afwisselende dingen kunnen doen. Er is een moestuin, een pluktuin, een ruimte om te knutselen en een plaats om met hout te werken. Daarnaast vinden we het leuk om te wandelen, fietsen en om leuke dingen te doen met elkaar zoals een dagje weg te gaan en uit eten.

De ondernemers

Wij zijn Yvette & Arco Jordaan, sinds 1 juli 2018 de zorgondernemers van Thomashuis Middelharnis. Yvette heeft 30 jaar ervaring als Z-verpleegkundig en was werkzaam als zorgkundig coach op een kleinschalige woonvoorziening. Arco heeft ruim 30 jaar ervaring in de dag- en verblijfsrecreatie en was manager bij Sportfondsen Nederland. Hij coachte herintreders -waaronder mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Samen met onze twee zonen wonen we als gezin samen met de bewoners in het Thomashuis.

Thomashuis Middelharnis

Marietjespad 14-16
3241BN Middelharnis
Zuid-Holland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu