•  

Thomashuis Moordrecht

Thomashuis Moordrecht ligt aan  de Hollansche IJssel.

We hebben er bewust voor gekozen om als zorgondernemers zelf ook in het Thomashuis te gaan wonen. Op deze manier zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. Samen met een team van gemotiveerde en gediplomeerde medewerkers zijn we altijd aanwezig en bieden we continu zorg en begeleiding. Doordat de woonvorm kleinschalig is en de lijnen kort zijn kunnen wij optimale zorg bieden en de veiligheid waarborgen.

De ondernemers

Wij zijn Ruurd en Yvette Visser Beiden al meer dan 20 jaar werkzaam binnen de gehandicaptenzorg. Acht jaar geleden zijn wij het avontuur aangegaan en Thomashuis Moordrecht opgestart.

Thomashuis Moordrecht

Dorpsstraat 48-50
2841 BK Moordrecht
Zuid-Holland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu