•  

Thomashuis Muntendam

 Thomashuis Muntendam is gevestigd in het oude gemeentehuis in Muntendam. In dit prachtige karakterestieke pand bieden wij een fijne, warme en veilige woonplek aan 9 mensen met een beperking.

Iedere bewoner heeft een eigen ruime zit/slaapkamer en beneden hebben we een gezamenlijke woonkamer en keuken.

Wij zelf wonen met ons gezin in het achterhuis. Hierdoor zijn wij praktisch altijd aanwezig, zijn de lijntje kort voor bewoners, familie en medewerkers en weten wij precies wat er speelt in ons Thomashuis.

 

Er is plek beschikbaar! Geïnteresseerd? Neem contact op:
De ondernemers

Wij zijn Carina en Gerwin Dekker sinds 1 November 2021 zorgondernemers van Thomashuis Muntendam. Van 2015 tot November  2021 hebben wij met veel plezieren passie Thomashuis Lunteren gerund. Wij  zijn allebei geboren en getogen noordelingen. Toen de kans zich voordeed om na 6 mooie jaren op de Veluwe weer terug te keren naar onze geboortegrond hebben wij dat met beide handen aan gepakt. In het prachtige oude gemeentehuis in Muntendam kunnen wij 9 mensen met een beperking een fijne , warme en veilige woonplek bieden. De maanden November en December 2021 hebben wij gebruikt worden voor een grondige renovatie en verduurzaming van het pand. In Januari 2022 hebben wij onze eerste bewoners verwelkomd. Voor wij Thomashuis Lunteren zijn gestart heeft Carina 20 jaar ervaring opgedaan met het werken met mensen met verschillende beperkingen. De eerste jaren bij een grote instelling op verschillende afdelingen met veel verschillende niveaus. Gerwin is jarenlang werkzaam geweest in de horeca. 6 jaar geleden heeft hij de overstap gemaakt naar de gehandicapten zorg in de vorm van Thomashuis Lunteren. Samen met onze drie kinderen van 12, 16 en 18 jaar en onze hond zullen wij in het achterhuis gaan wonen op deze manier zullen wij praktisch altijd aanwezig zijn en zullen de lijntjes kort zijn naar bewoners, familie en medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat iedere bewoner zich veilig veilig voelt in ons Thomashuis. Ook vinden wij het maken van eigen keuzes belangrijk. Op deze manier draagt iedere bewoner op zijn/haar eigen niveau bij aan een warm, gezellig en vertrouwd Thomashuis.

Thomashuis Muntendam

Middenweg 131
9649 HT Muntendam
Groningen
Nederland

Er is plek beschikbaar! Geïnteresseerd? Neem contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu