•  

 Wij zijn Karst-Jan en Greta van der Vaart

Zorgondernemers Thomashuis Muntendam en draaien nu al sinds 2007 dit prachtigeThomashuis concept met veel plezier

 

Na een feestelijke opening in 2007 met de eerste bewoners ,de commissaris van de toenmalige Koningin Max van den Berg

Hans van Putten ,burgemeester Eduard van Zuijlen,genodigden en dorpsgenoten hebben we samen een fantastisch feest gevierd. Onder muzikale bergeleiding van het Shantykoor de Scheepsjoagers uit Muntendam.

Met ons Thomashuis bieden we aan mensen met een verstandelijke beperking een veilige omgeving waarin iedere bewoner de zorg ,aandacht en warmte krijgt die hij of zij nodig heeft.Ons Thomashuis is kortom een plek waar mensen samenleven en waar persoonlijk aandacht hebben voor de bewoner en zijn of haar mogelijkheden en dromen.

 

Activiteiten als Fitness,Aqua-fysio zwemmen en een korte vakantie behoren tot de mogelijkheden.Net als de vriendenclub waar diverse activiteiten mee worden ondernomen o.a bowlen ,toertocht met de motorclub, hartenfestival ect.

Kortom,Thomashuis Muntendam: Gewoon een plek waar je gelukkig kunt zijn.

De ondernemers 
Greta heeft hiervoor 21 jaar gewerkt als verpleegkundige met mensen met een verstandelijke en zintuiglijke beperking.En Karst-Jan heeft hiervoor ervaring in de horeca en ouderenzorg gedaan ,wat nu samen heel goed past in ons Thomashuis. Naast ons staat er nog een team onze dochter Marissa en haar vriend Wout. Marissa heeft als verpleegkundige al heel wat ervaring achter de rug en is opgegroeid met het Thomashuis. Haar vriend Wout heeft hierin de laatste jaren al heel wat ervaring opgedaan en vormen wij zo een team binnen ons Thomashuis . Daarnaast hebben we nog een paar actieve vrijwilligers die ons huis versterken .

Thomashuis Muntendam

Middenweg 131
9649 HT Muntendam
Nederland
Wij hebben plaats beschikbaar! Interesse? Neem gerust contact op:
0598-614657

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.