•  

Thomashuis Nieuwehorne is gevestigd in de prachtige Tjongervalei bij Heerenveen. Er worden 8 bewoners gehuisvest en er is eventueel plek voor nog een nieuwe bewoner. Al 7 jaar wordt dit Thomashuis gerund door het ondernemersechtpaar Walter en Cobie Kuhn, die dit met enorm veel liefde en zorg doen. Zij worden hierbij geholpen door een team van 5 medewerkers, een stagiaire en een vrijwilliger. Belangstellenden zijn altijd welkom voor een bakje koffie, de deur staat altijd open.

Vriendelijke groet,

Walter en Cobie

 

De ondernemers 
Wij zijn Walter en Cobie Kuhn, zorgondernemers van Thomashuis Nieuwehorne. 7 jaar geleden hebben wij de stap genomen om voor onszelf te beginnen en doen dit tot op heden met veel plezier.

Thomashuis Nieuwehorne

Schoterlandseweg 72
8414 LX Nieuwehorne
Nederland
Heb je vragen of ben je benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0513-845233
nieuwehorne@thomashuis.nl

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.