•  
  •  
  •  

Thomashuis Oosterhout

Het voormalige klooster heeft al een hele geschiedenis omdat het in 1930 oorspronkelijk gebouwd is voor de zusters franciscanessen die het onderwijs verzorgden op de Antonius meisjesschool te Oosterhout.

In 1982 hebben zij het klooster verlaten en ruimte gemaakt voor het speelgoedmuseum, die door vele Oosterhouters werd bezocht

Na het speelgoedmuseum werd het perceel verbouwd tot een prachtig en sfeervol Thomashuis.

Het Thomashuis is gelegen in een rustige straat van Oosterhout. Winkels zijn op loopafstand en er is genoeg te doen in de stad. Denk maar eens aan een avondje theater of wandelen in de mooie natuur. Daarnaast is er voor de bewoners een mooie tuin achter het huis.

Ondernemersfoto TH Oosterhout
De ondernemers

Wij zijn Mascha Sparreboom en Edward Overgoor, zorgondernemers van Thomashuis Oosterhout. Sinds maart 2011 wonen wij met Gijs & Puck in ons Thomashuis en/of soms met Samantha & Nick. In ons Thomashuis wonen wij samen met 1 vrouw (Wendy) en 8 mannen (Trevor, Harry, Jaron, Martijn, Maarten, Wilco, Bas en Jasper) waar wij zorg voor dragen Gezelligheid, aandacht en respect voor elkaar in een ontspannen sfeer vormen voor ons de belangrijkste factoren rondom het wonen. Mascha heeft ruime ervaring in de gehandicaptenzorg als persoonlijk begeleidster/Z-verpleegkundige. Edward heeft gewerkt als politieagent voor de regio Rotterdam-Rijnmond. Wij hebben in ons Thomashuis de mogelijkheid om de zorg zo in te richten dat we een veilige en vertrouwde plek kunnen creëren, waarbij onze bewoners een thuis kunnen bieden waar ze zichzelf kunnen zijn. Heb je na het bekijken van onze site nog vragen, of wil je direct spreken over de mogelijkheden bij ons te komen wonen? Neem gerust contact met ons op.

Thomashuis Oosterhout

Sint Vincentiusstraat 86
4901 GL Oosterhout
Noord-Brabant
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.