•  

Thomashuis Oudenbosch

In Oudenbosch wonen, naast de zorgondernemers, Nomi, Mark, Lesley, Youri, Jeffrey, Mehmet, Diantha, Machteld en Arie in de prachtig verbouwde voormalige toneelzaal/aula van het complex van St. Louis. Dit monumentale gebouw staat midden in het centrum van het dorp, lekker in de buurt van allerlei voorzieningen, maar toch beschut op een rustig binnenplein. Onze achtertuin grenst aan het Arboretum ( bomentuin), waardoor je het gevoel krijgt midden in de natuur te zijn. Wij voelen ons bevoorrecht te mogen wonen en werken op zo’n uitdagende locatie.

De kernkwaliteiten van ons huis zijn: warmte, veiligheid, gelijkwaardigheid, luisteren naar elkaar, elkaar helpen en vertrouwen. Ons nest is een mengeling van rust en veiligheid binnenshuis en openheid naar buiten toe. Bewoners kunnen in ons huis ontspannen en hun buitenshuis opgedane ervaringen rustig verwerken. Ook onze moestuin en ons kleinvee dragen daar zeker aan bij.

Het fijne aan een Thomashuis is dat de bewoners zo individueel mogelijk geholpen kunnen worden. Een open blik, goede observatie en het zoeken van de dialoog ( ook met de ouders) zorgen er voor dat we weten wie de bewoners zijn, wat ze voelen en wat ze nodig hebben. Het doel van de bewoners, het team en de zorgondernemers en hun kinderen is om een gezin met veel geborgenheid, gezelligheid en humor te vormen. Een warm nest.

Onze bewoners hebben zich de afgelopen 7 jaar fijn ontwikkelt. Bekijk onze Facebookpagina en zie hoe het er nu aan toegaat: https://www.facebook.com/thomashuisoudenbosch

Ondernemers foto TH Oudenbosch 2024
De ondernemers

Wij zijn Helma en Ad Huijsmans (beiden 57 jaar). Sinds mei 2016 zijn we de zorgondernemers van ons eigen Thomashuis in een prachtig pand in Oudenbosch. Wij genieten met volle teugen van ons gezellige clubje, wat ons de energie geeft om voor de volle 100% te gaan voor het welzijn van de, door de ouders, aan ons toevertrouwde, bewoners. Samen met onze kinderen en ons geweldige team zijn we dag en nacht bezig om ons huis op het niveau te houden waar we zo trots op zijn: het warme, gezellige nest dat we bij de opening van ons huis voor ogen hadden. Kijk eens op onze Facebookpagina en zie dat we een actieve hechte club zijn met oog voor de individuele behoeften van de bewoners, maar ook met een blik naar de wereld om ons heen.

Thomashuis Oudenbosch

Achter 't Postkantoor 3
4731 PM Oudenbosch
Noord-Brabant
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu