•  

In ons Thomashuis wonen we met negen bewoners. Het is een zeer gemixte groep, zowel in leeftijd als in ontwikkelingsniveau. Ons Thomashuis is rolstoeltoegankelijk. Met z'n allen gaan we ieder voorjaar en iedere zomer op vakantie. Het leven in ons huis speelt zich binnen en buiten af. We hebben een grote tuin waar we onze dieren verzorgen (pony, geiten, minivarkens, kippen, konijnen) en binnen hebben we naast onze 2 honden, een baardagaam, en schildpadden. Ook zijn er bewoners die dieren op hun eigen kamer hebben zoals een papegaai, konijn en baardagaam. Voldoende dieren om te verzorgen dus!

Er zijn voldoende mogelijkheden om activiteiten te ondernemen. We wonen aan de rand van het bos, een lekkere wandeling of fietstocht is dus zo gemaakt. Lekker een muziekje luisteren, sporten, honden uitlaten, boodschappen doen, paardrijden, even op je kamer zitten, in de jacuzzi relaxen, snoezelen, TV kijken, spelletje doen, meehelpen met klussen in de keuken of in de tuin en noem maar op. Voor een ieder kijken we samen met de wettelijke vertegenwoordigers naar zijn of haar mogelijkheden. Gezelligheid, warmte en ruimte om jezelf te ontplooien zijn voor ons kernwoorden die niet mogen ontbreken.

De ondernemers 
Wij zijn Tineke en Michael Sira, getrouwd en ouders van Timo (geb. 2006) en Pim (geb. 2009). Wij zijn de zorgondernemers van Thomashuis Posterholt. Als zorgondernemers hebben we er bewust voor gekozen om zelf samen met onze kinderen ook in het Thomashuis te gaan wonen. Op deze manier zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. Wij zijn praktisch altijd aanwezig en vormen het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders.We vinden het belangrijk dat ons Thomashuis een ‘thuis' is voor onze bewoners, een plek waar iedereen graag verblijft en met elkaar samenleeft. We zorgen met en voor elkaar en zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de sfeer. Respect voor elkaar is hierbij belangrijk.

Thomashuis Posterholt

Donckerstraat 6
6061 EX Posterholt
Nederland
Wij hebben momenteel geen plaats beschikbaar. Toch benieuwd? Neem gerust contact op:
0475-400801
info@thomashuisposterholt.nl
Vestigingen

Vaderdag braderie Posterholt

Afgelopen zondag, vaderdag, stonden we op de vaderdag Braderie in Posterholt.

Op zaterdag hebben we wafels en cake gebakken en deze werden...Lees meer

Thomashuis Posterholt
Vestigingen

Timo en zijn engelse Bulldog Diesel

Afgelopen zaterdag is een lang gekoesterde wens van Timo in vervulling gegaan. Timo is al maanden bezig met een zoektocht naar een Engelse...Lees meer

Thomashuis Posterholt

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.