•  

Thomashuis Renkum

"Gewoon waar mogelijk, bijzonder waar nodig"

In Thomashuis Renkum bieden we negen mensen met een verstandelijke beperking een veilige en huiselijke omgeving.

Samen met onze bewoners hebben we een huis neergezet waar het goed toeven is.

Waar wordt gekeken naar mogelijheden en uitdagingen, waar rust en gezelligheid belangrijke waarden zijn.

We genieten van grote en kleine dingen, van het bakken van een taart tot theater en diverse buitenactiviteiten.

Op deze site zul je geen foto's van bewoners of teamleden vinden. We delen alle foto's via een gesloten netwerk, Familienet, waar bewoners, ouders, medewerkers en goede vrienden van het Thomashuis op kunnen inloggen.

 

 

 

  

 

De ondernemers

Paul Hettinga en Jeanny Nooren.
Wij zijn met ons Thomashuis gestart in 2011. Daarvoor was Paul werkzaam in de mode, een echte ondernemer. In de beginjaren van ons werken in het Thomashuis heeft Paul zijn diploma Begeleider Specifieke Doelgroepen gehaald.
Jeanny heeft altijd gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking, in het onderwijs en in de zorg, zowel op uitvoerend als op leidinggevend gebied. We hebben altijd erg goed samen aan iets kunnen werken, en vullen elkaar mooi aan.
Onze zoon Joost woonde bij de start nog bij ons. Hij is nu Psycho Motorisch Therapeut en werkt voornamelijk met autistische kinderen en hun dagelijkse omgeving. Hij woont in Deventer samen met zijn vriendin Eline.

Thomashuis Renkum

Dorpsstraat 163
6871 AJ Renkum
Gelderland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0317-843772 // 06-12511643

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via Thomashuis@meld-het.nu of info@zorggeschil.nl.