•  

Samen met 8 heel bijzondere mensen wonen we in een mooie boerderij aan de rand van het levendige dorp Roden. Ons doel is dat de bewoners zich thuis voelen bij ons en zichzelf kunnen zijn, samen met ons, en onze dieren. De kracht van ons Thomashuis ligt in het gewone; samen leven als een groot "gezin" met alle ups en downs.

BIJZONDER? APART? ANDERS? Nee juist heel gewoon!

Samen genieten we van het buitenleven, het verzorgen van de dieren, wandelen met de hond of lekker bezig zijn in de tuin rondom de boerderij. Ook genieten we met elkaar van de activiteiten binnen zoals bv. koken, creatief bezig zijn, muziek maken enz.

Wij worden hierbij door een team van medewerkers,stagiaires en vrijwilligers bijgestaan.

De ondernemers 
Wij zijn Jelle Regeling en Nynke Bosma. Samen met onze hond Joep wonen wij in het Thomashuis in Roden. Nynke heeft ruime ervaring in de zorg en Jelle heeft een horeca achtergrond. Zorg verlenen op kleine schaal is altijd een grote wens van ons geweest. We hebben er bewust voor gekozen om in het Thomashuis te wonen zodat we zeer direct betrokken zijn bij het leven van onze bewoners. En korte lijnen en transparantie naar ouders/vertegenwoordigers zijn daarbij voor ons belangrijk.

Thomashuis Roden

Oosteinde 15
9301 ZP Roden
Nederland
Wij hebben plaats beschikbaar! Interesse? Neem gerust contact op:
050-8538529 of 0643246954
Vestigingen

Worstenactie Thomashuis Roden: ‘Dit is overweldigend’

Broer en zus bij Thomashuis Roden. ...Lees meer

Thomashuis Roden

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.