•  
  •  
  •  

Thomashuis Sexbierum is gevestigd in een karakteristieke en voor de omgeving beeldbepalende State, gelegen op een terp. Het pand staat in een rustige omgeving met een privacy biedende, parkachtige tuin. In de omgeving zijn veel voorzieningen voor sport, spel en recreatie. Sexbierum is een levendig dorp aan de Waddenzee en ligt tussen Harlingen en Franeker.

 

De ondernemers 
Wij zijn Daan Visser-Walda en Anne-Jan Walda-Visser, zorgondernemers van Thomashuis Sexbierum. Daan heeft ruime ervaring in het begeleiden van mensen met gedragsproblematiek Anne-Jan is verzorgende/woonbegeleider, met ruime ervaring in de zorg. In onze vrije tijd zoeken we graag de natuur op om nieuwe energie op te doen. Beiden zijn we creatief, houden van bedrijvighied en gezamelijke activiteiten ondernemen. Een Thomashuis is voor ons een ideale situatie waarbij we het gezinsleven kunnen combineren met ons werk. Een Thomashuis is voor ons een thuis met liefde en geborgenheid. Wij zijn dagelijks aanwezig en vormen het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders/vertegenwoordigers.

Thomashuis Sexbierum

Walburgastrjitte 14
8855 CL Sexbierum
Nederland
Wij hebben momenteel geen plaats beschikbaar. Toch benieuwd? Neem gerust contact op:
0517-591455
thomashuissexbierum@gmail.com

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.