•  
  •  
  •  

Thomashuis Sexbierum

Thomashuis Sexbierum is gevestigd in een karakteristieke en voor de omgeving beeldbepalende State, gelegen op een terp. Het pand staat in een rustige omgeving met een privacy biedende, parkachtige tuin. In de omgeving zijn veel voorzieningen voor sport, spel en recreatie. Sexbierum is een levendig dorp aan de Waddenzee en ligt tussen Harlingen en Franeker.

Ondernemersfoto TH Sexbierum
De ondernemers

Wie zijn wij? Wij zijn Klaas en Erica Buwalda. Wij wonen samen met onze twee kinderen Famke en Dirk en met onze gezellige huisgenoten in Thomashuis Sexbierum. Een Thomashuis maakt het voor ons mogelijk om een goede balans in het leven te hebben. Wij zijn ontzettend graag op de werkvloer en hebben daarnaast alle mogelijkheid om ons terug te trekken dankzij een fijn werknemers team met gezonde motivatie om te zorgen. Voor de bewoners vinden wij het prettig om een vast team te hebben waar weinig verschuiving in zit. Onze groep varieert in leeftijd van twintigers en dertigers. Wij spelen graag spelletjes aan tafel en de bewoners krijgen ook de mogelijkheid om hun eigen interesses te volgen. Wij zijn graag betrokken bij het dorp en de omgeving en waar mogelijk zullen wij dan ook meedoen aan de activiteiten die zij aanbieden. Als het kan gaan we met de hele groep, maar we beseffen ook dat bewoners individuele aandacht en interesses nodig hebben. Voor vragen of opmerking kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Thomashuis Sexbierum

Walburgastrjitte 14
8855 CL Sexbierum
Friesland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu