•  

Thomashuis Steenbergen

In ons Thomashuis bieden wij mensen met een verstandelijke beperking een veilige, gezellige en huiselijke omgeving. Willeke heeft 30 jaar ervaring in de zorg, in verschillende functies. Marien was kapitein op een coaster en heeft altijd gevaren. Aan boord bij Marien hebben verschillende jongens gewerkt als matroos die een verstandelijke beperking hadden. Wij wilden hun de kans geven om ook een leuke baan te hebben zoals ieder ander. Samen met onze bewoners zijn we graag thuis, maar we willen ook graag wandelen met de honden of gezellig samen boodschappen doen, fietsen op de duofiets. Wij vinden het fijn om met elkaar op vakantie te gaan en samen uitstapjes te maken.

 

We hebben er bewust voor gekozen om zelf ook bij het Thomashuis te gaan wonen. Op deze manier zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. Wij zijn praktisch altijd aanwezig en vormen het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders/vertegenwoordigers. Om de goede zorg te kunnen garanderen , hebben wij een klein betrokken, heel betrokken team van medewerksters in dienst.

Het accent van onze begeleiding ligt op het zo zelfstandig mogelijk functioneren, keuzevrijheid en kijken naar mogelijkheden in plaats van beperking.

Zo gewoon mogelijk, aangepast waar nodig.

Mocht u interesse hebben voor bijvoorbeeld uw zoon, dochter, broer of zus dan kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende rondleiding en/of een informatief gesprek.
We hebben echter momenteel een knusse groep, waar mensen elkaar helpen. Het is ook een kwetsbare groep. Deze groep kan niet omgaan met mensen die problemen hebben met agressie, verslavingsproblemen of seksueel ongeremd zijn. Deze kunnen niet in ons Thomashuis komen wonen.

Thomashuis Steenbergen
De ondernemers

Wij zijn Marien en Willeke Schenkel. Samen met onze dochters Marloes, Eline, Laura en Renske wonen wij sinds 30 juli 2021 als zorgondernemers in Thomashuis Steenbergen.

Thomashuis Steenbergen

Kapelaan Kockstraat 42
4651XE STEENBERGEN NB
Noord-Brabant
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: info@klachtenportaalzorg.nl