•  
  •  
  •  

Thomashuis Streefkerk

In Thomashuis Streefkerk houden we van gezellig met z’n allen om de keukentafel te zitten, wandelen, lekker naar buiten gaan, theaterbezoeken, terrasjes pakken, vakanties en leuke dingen doen met elkaar. Zorgondernemers Piet en Ellen wonen zelf bij het Thomashuis en kunnen zo goed op de hoogte zijn van wat er speelt. Zij zijn praktisch 24 uur per dag per dag aanwezig en vormen het vaste aanspreekpunt voor bewoners en hun ouders / verzorgers. Ze laten zich ondersteunen door een klein team van vaste medewerkers die net als hen de bewoners een warm en gezellig thuis willen bieden.

In ons Thomashuis wonen 9 bewoners.

Daarnaast hebben wij onze eigen dagbesteding opgezet in Streefkerk.

Onze dagbesteding heet de Thomassjop waar een aantal van onze bewoners naar toe gaan. Enkelen van hen hebben ook externe dagbesteding.

Ondernemersfoto TH Streefkerk
De ondernemers

Wij zijn Piet en Ellen Breure, zorgondernemers van Thomashuis Streefkerk. We hebben 2 dochters, 2 schoonzoons en 4 prachtige kleinkinderen! Wij werken beiden al meer dan 35 jaar met mensen met een verstandelijke beperking. Piet in allerlei functies, van leerling Z-verpleegkundige tot leidinggevende wonen- en dagbesteding. Ellen heeft altijd op een woongroep gewerkt met een tussenpoos van 12 jaar. In die periode is ze peuterleidster geweest. Het is een droom van ons om zelf een Thomashuis te hebben, omdat wij onze bewoners de zorg en aandacht willen geven die ze nodig hebben. Een ieder op zijn eigen manier. Wij willen heel erg graag onze bewoners een warm, gezellig en veilig huis geven. Wij vinden het belangrijk om met elkaar te genieten van de alledaagse dingen. Respect voor elkaar staat bij ons hoog in het vaandel.

Thomashuis Streefkerk

Dorpsstraat 45
2959AH Streefkerk
Zuid-Holland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu