•  

Thomashuis Tynaarlo

In Thomashuis Tynaarlo bieden wij 365 dagen en nachten een thuis aan 8 mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast bieden wij logeermogelijkheden aan voor mensen met een verstandelijke beperking die het leuk vinden om met ons mee te doen in en om het Thomashuis.

Wonen in ons Thomashuis betekent samen leven met daarbij voldoende ruimte voor eigen wensen en mogelijkheden. 

Welkom!

De ondernemers

Wij zijn Johan Oppewal en Gea Oeseburg. Zelf wonen wij, samen met ons gezin, ook in het Thomashuis. Hierdoor zijn wij op de hoogte van wat er speelt en zijn wij vast aanspreekpunt voor onze huisgenoten, ouders en betrokkenen. Wij worden bijgestaan door een klein team van medewerkers, stagiaires en vrijwilligers.

Thomashuis Tynaarlo

Dorpsstraat 6a
9482 PC Tynaarlo
Drenthe
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu