•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Thomashuis Vaals

Thomashuis Vaals is één van de eerste Thomashuizen in Nederland. Ons Thomashuis staat op een schitterende locatie, omringd door de Limburgse heuvels en op een steenworp afstand van het drielandenpunt.

We verblijven er, ondersteund door onze medewerkers, met negen bewoners, in de leeftijd vanaf 18 jaar: Yvonne, Judith, Jacqueline, Mark, Merlin, Eliza, Armand, Xavier, Charles en Nenah.   

Samen

In de gezamenlijke ruimte van ons huis koken en eten we samen en drinken we iedere avond samen een kopje koffie of thee. ’s Zomers is het goed vertoeven in onze grote tuin waar we vaak een potje voetballen en waar we elkaar gezelschap houden op het overdekte terras. Soms is het fijner om alleen te zijn. Daarom heeft iedere bewoner een eigen kamer met eigen sanitaire voorziening.  

Gezelligheid is erg belangrijk voor ons. We hebben veel plezier met elkaar en maken graag grappen. Toch nemen we voldoende tijd om ook serieuze gesprekken met elkaar te voeren.

We vinden het leuk om met elkaar activiteiten te ondernemen: sporten, winkelen, wandelen, uit eten gaan of ergens iets drinken. Ook gaan we ieder jaar samen een weekje op vakantie.

Overdekt terras met uitzicht op ons voetbalveldje

 

De ondernemers

Wij zijn Ben en Henriette, de zorgondernemers van Thomashuis Vaals. Wij willen onze bewoners graag een veilige en huiselijke omgeving bieden, waarin zij tot bloei kunnen komen binnen de mogelijkheden die zij hebben. Ben heeft jarenlange ervaring in de zorg. Hij heeft hart voor mensen en verwent ze graag met een liefdevolle gekookte maaltijd. Zijn zuurkoolschotel met kipshoarma is favoriet in ons Thomashuis. Henriette heeft diverse functies gehad, altijd met een link naar de zorg. Zij vindt persoonlijke aandacht voor de bewoners belangrijk en staat altijd klaar voor een praatje. Ons hondje Siggy is een graag geziene bewoner in ons Thomashuis. Zij laat zich graag verwennen en wordt dan ook vaak geknuffeld.

Thomashuis Vaals

Lemierserberg 33
6291 NM Vaals
Limburg
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0433060588

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.