•  
  •  
  •  

Thomashuis Vaals behoorde tot één van de eerste Thomashuizen in Nederland. Prachtig gelegen in de Limburgse heuvels. 

De gezamenlijke eet/woonkamer en keuken hebben in 2015 een grondige verbouwing ondergaan waardoor er nu een grote openruimete is waarin we koken, eten en relaxen op de bank.

We wonen met 8 bewoners in het Thomashuis. 

Iedere bewoner heeft een eigen zit/slaapkamer en een eigen sanitaire voorziening. Dit is wel een luxe die niet ieder Thomashuis kent.

Wij vinden het belangrijk dat we op een gezellige wijze met elkaar omgaan. We hebben veel plezier met elkaar, maken grappen en lachen veel.

Toch nemen we voldoende tijd om ook serieuze gesprekken met elkaar te voeren zowel als groep en als individueel.

Door de week heen zijn er diverse activiteiten zoals sporten, winkelen, wandelen en terrasje pakken.

Er zijn 4 vaste medewerkers die volgens een rooster de diensten werken. Er is een oproepkracht en jaarlijks hebben we 1 of 2 stagiaires.

 

 

 

 

De ondernemers 
Wij zijn Henriëtte Nieuwenhuis en Ben Rutter, sinds oktober 2019 de nieuwe ondernemers van Thomashuis Vaals. We vertellen hier binnenkort meer over onszelf!

Thomashuis Vaals

Lemierserberg 33
6291 NM Vaals
Nederland
Wij hebben momenteel geen plaats beschikbaar. Toch benieuwd? Neem gerust contact op:
0433060588
vaals@thomashuis.nl

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.