Gezocht: Huishoudelijk medewerker (V/M)

Wij zijn Kayleigh, Marie-Louise, Peter, Charlotte, Jan, Paul, Marian en Marieke. Wij wonen in Thomashuis Velp-Grave (kleinschalige wooninitiatief voor volwassenen met een verstandelijke beperking). Omdat onze huidige huishoudelijk medewerker met pensioen gaat, zoeken wij, per 1 juni 2024,

Gezocht: Huishoudelijk medewerker (V/M) voor ongeveer 16 uur per week.

Ben jij degene die ons mooie Thomashuis Velp (kleinschalige woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking) graag schoon en netjes zou willen houden, helpt met de was verzorgen? Eventueel samen met de bewoners hun kamer op orde houden? Dan komen we graag met je in contact.

Onze 8 bewoners zouden het erg leuk vinden als jij hun daarin zou willen ondersteunen. Een aantal bewoners vinden het leuk om een handje mee te helpen.

Wij zijn op zoek naar een medewerker voor 16 uur per week. In overleg kunnen we de precieze werktijden en -dagen nader afspreken. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, flexibel bent (de dag kan wel eens anders lopen dan gepland), enige affiniteit hebt met de doelgroep en het allerbelangrijkste: dat je goed gehumeurd bent!

In het kader van de vergewisplicht vragen we je ook om een referentie en het kunnen overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag die wij voor je aanvragen.

Wat bieden we jou?

  • Een afwisselende functie voor 16 uur per week.
  • Een contract voor 1 jaar, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Een bij jouw ervaring en vaardigheden passende beloning, conform de CAO Gehandicaptenzorg, inclusief onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering, pensioenregeling.
  • Een gezellige werkplek waar persoonlijk zorg centraal staat en iedere dag anders is.

Heb je belangstelling om bij ons te komen werken stuur dan je gemotiveerde sollicitatiebrief en CV naar velp@thomashuis.nl t.a.v. van Betty & Pieter Gülcher of wil je meer info, bel me (Betty) dan even op: 06-23073970.

Delen:

Sollicitatieformulier

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.