•  
  •  
  •  

Thomashuis Velp, een warme veilige woonomgeving voor ons. Wij, Marco, Peter, Charlotte, Anna, Ed, Marian, Marieke en Marie Louise, willen je kennis laten maken met ons Thomashuis middels onze website.

Thomashuis Velp Internetclip

 

De meesten van ons wonen inmiddels al vanaf 2008 met plezier in ons Thomashuis, een grote boerderij met een ruime tuin, liggend tussen de landerijen aan de dijk, de Oude Maasdijk. We hebben allemaal een eigen zit/slaapkamer en gezamenlijk maken we gebruik van een ruime gezellige woonkamer, eetkamer en sanitaire voorzieningen.

Ineke en Ferwerd zijn de zorgondernemers die er voor zorgdragen dat alles reilt en zeilt. Zij wonen ook in de boerderij maar hebben hun eigen gedeelte. Naast Ineke en Ferwerd is er een team van medewerkers en vrijwilligers die er voor zorgen dat we geholpen en begeleid worden bij die zaken die we niet zelf kunnen. Al deze mensen die ons bijstaan zorgen tevens voor een gezellige sfeer, lekker en gezond eten en een luisterend oor.

Overdag gaan we naar ons werk, ieder op een eigen plek: Papyrus, Merapi, Heuveleind, Frekies, Bloesem, Uit en Thuis, Mooiland en Matisse.

Op onze site kun je verder kennis maken met de mensen die ons begeleiden en voor ons zorgen, je vindt er leuke foto’s van onze belevenissen en je kunt een berichtje achterlaten wanneer je ons iets wil vertellen.

Mocht je meer informatie willen hebben dan bel gerust.

Veel lees en kijk plezier.

 

De ondernemers 
Wij zijn Ineke Fleuren en Ferwerd Smedema. Wij zijn de zorgondernemers van Thomashuis Velp. Samen met onze medewerkers en vrijwilligers werken we aan een plezierige woonomgeving voor onze bewoners en bieden we hen warme professionele zorg en begeleiding. Zelf hebben we ruime ervaring in de zorg, het groepswerk en onderwijs voor meervoudig gehandicapten. Tevens hebben we ervaring in management en organisatie en we hebben ruim 30 jaar ervaring in de zorg voor mensen met een beperking omdat onze zoon een verstandelijke beperking heeft. Hij woont nu al weer enige jaren met veel plezier in Thomashuis Herpen. 

Thomashuis Velp

Oude Maasdijk 4
5363 TV Velp
Nederland
Heb je vragen of ben je benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0486 436809
info@thomashuisvelp.nl

Onze bewoners stellen zich voor:

 

Marco van der Venne

Marco werkt bij Papyrus (Dichterbij) in Grave.

Op donderdag gaat hij zwemmen en maakt...

Medewerkers stellen zich voor:

 

...

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.