•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Thomashuis Velp

Thomashuis Velp (Noord-Brabant), een warme veilige woonomgeving voor ons. Wij, Peter, Charlotte, Marian, Marieke, Paul, Jan en Marie Louise, willen je kennis laten maken met ons Thomashuis middels onze website.

Een aantal van ons wonen inmiddels al vanaf 2008 met plezier in ons Thomashuis. Thomashuis Velp ligt aan de oude Maasdijk in natuurgebied “De Pannestaart”, nabij het pittoreske stadje Grave. Wij zijn een kleinschalige woongroep voor volwassenen met een verstandelijke beperking. De woongroep bestaat momenteel uit drie heren en vier dames in de leeftijd van 34 tot 60 jaar. Er zijn in ons huis dus nog twee plekken beschikbaar om te komen wonen. In ons Thomashuis hebben alle bewoners een eigen zit/slaapkamer, daarnaast is er een gezamenlijk woonkamer, keuken, eetkamer en knutselhoek waar veel gebruik van wordt gemaakt. Door de week zijn de bewoners op de dagbesteding op diverse plekken rondom Grave. Op woensdag en donderdag bieden wij dagbesteding op het Thomashuis. Verder maken verschillende bewoners gebruik van sport en dansclubjes in de omgeving. Wij streven er naar om een veilig, gezellig en huiselijke sfeer te bieden. Dit doen wij samen met ons team en vrijwilligers.

Op onze site kun je verder kennis maken met de mensen die ons begeleiden en voor ons zorgen, je vindt er leuke foto’s van onze belevenissen en je kunt een berichtje achterlaten wanneer je ons iets wil vertellen.

Mocht je meer informatie willen hebben dan bel gerust.

Veel lees en kijk plezier.

 

Zorgondernemers
De ondernemers

Wij zijn Pieter & Betty Gülcher en zijn vanaf 1 april 2020 de zorgondernemers van Thomashuis Velp. Samen met onze jongste zoon Stijn (2002) en hond Noppes (2020) wonen wij op de bovenverdieping van het Thomashuis. Onze oudste zoon Joost (2000) woont inmiddels op zich zelf. Betty heeft al ruime ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij heeft 16 jaar bij Boldershof, nu ’s-Heerenloo, gewerkt en werkt vanaf juli 2008 in het Thomashuis in Velp. Pieter heeft bijna 20 jaar bij Kegro Deuren Groesbeek, op de verkoop binnendienst gewerkt. Hij vervulde daar tevens de functie van hoofd BHV sinds 2012.

Thomashuis Velp

Oude Maasdijk 4
5363 TV Velp
Noord-Brabant
Nederland

Er is plek beschikbaar! Geïnteresseerd? Neem contact op:
Bent u ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over onze zorg? We gaan graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.

Of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie. Als er informatie onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.

Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen naar het onderstaande adres.
Het e-mailadres voor het melden van klachten is: info@klachtenportaalzorg.nl