•  
  •  
  •  
  •  

Thomashuis Velp, een warme veilige woonomgeving voor ons. Wij, Marco, Peter, Charlotte, Anna, Marian, Marieke en Marie Louise, willen je kennis laten maken met ons Thomashuis middels onze website.

Thomashuis Velp Internetclip

 

De meesten van ons wonen inmiddels al vanaf 2008 met plezier in ons Thomashuis. Thomashuis Velp ligt aan de oude Maasdijk in natuurgebied “De Pannestaart”. Wij zijn een kleinschalige woongroep voor volwassenen met een verstandelijke beperking. De woongroep bestaat momenteel uit twee en heren en vijf dames in de leeftijd van 30 tot 57 jaar. Er is in ons huis dus nog plek beschikbaar om te komen wonen. In ons Thomashuis hebben alle bewoners een eigen zit/slaapkamer, daarnaast is er een gezamenlijk woonkamer, keuken, eetkamer en knutselhoek waar veel gebruik van wordt gemaakt. Door de week zijn de bewoners op de dagbesteding op diverse plekken rondom Grave. Op woensdag en donderdag bieden wij dagbesteding op het Thomashuis. Verder maken verschillende bewoners gebruik van sport en dansclubjes in de omgeving. Wij streven er naar om een veilig, gezellig en huiselijke sfeer te bieden. Dit doen wij samen met ons team en vrijwilligers.

Op onze site kun je verder kennis maken met de mensen die ons begeleiden en voor ons zorgen, je vindt er leuke foto’s van onze belevenissen en je kunt een berichtje achterlaten wanneer je ons iets wil vertellen.

Mocht je meer informatie willen hebben dan bel gerust.

Veel lees en kijk plezier.

 

De ondernemers 
Wij zijn Pieter & Betty Gülcher en zijn vanaf 1 april 2020 de zorgondernemers van Thomashuis Velp. Samen met onze kinderen Joost (2000) en Stijn (2002) wonen wij op de bovenverdieping van het Thomashuis. Betty heeft al ruime ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij heeft 16 jaar bij Boldershof, nu ’s-Heerenloo, gewerkt en werkt vanaf juli 2008 in het Thomashuis in Velp. Pieter heeft bijna 20 jaar bij Kegro Deuren Groesbeek, op de verkoop binnendienst gewerkt. Hij vervulde daar tevens de functie van hoofd BHV sinds 2012.

Thomashuis Velp

Oude Maasdijk 4
5363 TV Velp
Nederland
Wij hebben plaats beschikbaar! Interesse? Neem gerust contact op:
0486-436809 & 06-15273694

Bewoners gezocht

Wij hebben momenteel een lege kamer, wie komt deze vullen als achtste bewoner?

Omstreeks april 2021 komt er nog een...

Onze bewoners stellen zich voor:

 

Marco van der Venne

Marco werkt bij Papyrus (Dichterbij) in Grave.

Op donderdag gaat hij zwemmen en maakt...

Medewerkers stellen zich voor:

 

...

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.