Medewerkers stellen zich voor:

 

Margriet

Margriet Kok

Werken in Thomashuis Velp is heel bijzonder, en het "samen" gevoel is er vanaf het begin geweest, opgenomen in een bijzonder clubje mensen, Ferwerd en Ineke, de bewoners en collega's
Heel bijzonder om er  al meer  dan 13 jaar deel van uit te mogen maken en om samen van alles mee te maken, verdrietige momenten, maar zeker veel mooie momenten.
Ik hoop nog lang bij dit clubje te horen.

 

Christa

Christa Boogaard

Hoi, ik ben Christa Boogaard. Ik werk sinds het begin in het Thomashuis.
Het is een fijne plek om te werken. Het is mooi om op deze manier liefde, aandacht en zorg te mogen geven.

 

Brenda Cuppen

Tijdens mijn studie Social Work heb ik een Thomashuis bezocht, deze vorm van zorg sprak mij erg aan.

Naar aanleiding van dit bezoek heb ik de website van Thomashuis Velp bekeken en zag ik dat er een vacature was. Op dat moment, februari 2010, was ik net afgestudeerd en heb ik contact opgenomen met de zorgondernemers. Na een eerste gesprek met hen, heb ik kennis gemaakt met de bewoners en ben ik niet meer weggegaan.

Vanaf het eerste moment werk ik met veel plezier bij dit Thomashuis. Ik heb een fijne band met de bewoners, de zorgondernemers en mijn collega’s opgebouwd. Ik vind het Thomashuis een prachtig initiatief, deze manier van wonen sluit aan bij mijn ideeën over de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Bij Thomashuis Velp ontwikkel ik mijzelf als professional en als persoon.

Ik ben trots dat ik als medewerker van Thomashuis Velp bij mag dragen aan een fijne woonplek voor onze acht bewoners.

 

Diny Opsteegh

Thomashuis Velp is niet alleen een mooie woonplek voor bewoners om te wonen maar ook een mooie plek voor mij om al bijna 13 jaar te mogen werken met veel enthousiasme. 

 

Clarissa Cornelissen

In 2008 had ik al gesolliciteerd bij Thomashuis Velp en was ook aangenomen. Ik kwam net van school en moest aan het werk maar helaas werd de verbouwing dusdanig uitgesteld dat ik hier niet op kon wachten. Ik ben toen ergens anders gaan werken. Toch is het altijd blijven knagen. Toen ik in 2019 een vacature voorbij zag komen heb ik geen moment getwijfeld en heb gesolliciteerd. Ik ben blij dat ik bij het Thomashuis mag werken. Samen met fijne collega’s en zorgondernemers zorgen we voor een fijne woonplek en goede sfeer voor de bewoners van het Thomashuis. Er is echt tijd voor de bewoners om leuke activiteiten te ondernemen en ik kan mijn creativiteit kwijt.

 

stan

Stan van Zuijlen

Ik heb het laatste jaar van mijn opleiding 'maatschappelijke zorg' stage gelopen in het Thomashuis Velp. Het was een hele mooie ervaring te werken in dit Thomashuis. De "liefde" die ik voelde van de bewoners deed mij goed. Toen ik mijn stage had afgerond kwam er een plekje vrij om bij het Thomashuis te gaan werken. Deze kans heb ik niet laten liggen. Ik werk er met veel plezier en met liefde voor de bewoners.