Thomashuis Velp

Medewerkers stellen zich voor:

 

Margriet Kok

Werken in Thomashuis Velp is heel bijzonder, en het "samen" gevoel is er vanaf het begin geweest, opgenomen in een bijzonder clubje mensen, Ferwerd en Ineke, de bewoners en collega's
Heel bijzonder om er  al meer  dan 12 jaar deel van uit te mogen maken en om samen van alles mee te maken, verdrietige momenten, maar zeker veel mooie momenten.
Ik hoop nog lang bij dit clubje te horen.

 

Christa Boogaard

Hoi, ik ben Christa Boogaard. Ik werk sinds het begin in het Thomashuis.
Het is een fijne plek om te werken. Het is mooi om op deze manier liefde, aandacht en zorg te mogen geven.

 

Brenda Cuppen

Tijdens mijn studie Social Work heb ik een Thomashuis bezocht, deze vorm van zorg sprak mij erg aan.

Naar aanleiding van dit bezoek heb ik de website van Thomashuis Velp bekeken en zag ik dat er een vacature was. Op dat moment, februari 2010, was ik net afgestudeerd en heb ik contact opgenomen met de zorgondernemers. Na een eerste gesprek met hen, heb ik kennis gemaakt met de bewoners en ben ik niet meer weggegaan.

Vanaf het eerste moment werk ik met veel plezier bij dit Thomashuis. Ik heb een fijne band met de bewoners, de zorgondernemers en mijn collega’s opgebouwd. Ik vind het Thomashuis een prachtig initiatief, deze manier van wonen sluit aan bij mijn ideeën over de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Bij Thomashuis Velp ontwikkel ik mijzelf als professional en als persoon.

Ik ben trots dat ik als medewerker van Thomashuis Velp bij mag dragen aan een fijne woonplek voor onze acht bewoners.

 

Diny Opsteegh

Thomashuis Velp is niet alleen een mooie woonplek voor bewoners om te wonen maar ook een mooie plek voor mij om al bijna 11 jaar te mogen werken met veel enthousiasme. 

 

Clarissa Cornelissen

In 2008 had ik al gesolliciteerd bij Thomashuis Velp en was ook aangenomen. Ik kwam net van school en moest aan het werk maar helaas werd de verbouwing dusdanig uitgesteld dat ik hier niet op kon wachten. Ik ben toen ergens anders gaan werken. Toch is het altijd blijven knagen. Toen ik in 2019 een vacature voorbij zag komen heb ik geen moment getwijfeld en heb gesolliciteerd. Ik ben blij dat ik bij het Thomashuis mag werken. Samen met fijne collega’s en zorg ondernemers zorgen we voor een fijne woonplek en goede sfeer voor de bewoners van het Thomashuis. Er is echt tijd voor de bewoners om leuke activiteiten te ondernemen en ik kan mijn creativiteit kwijt.

 

Jamie Theloosen

Ik ben Jamie Theloosen. In 2017 heb ik voor het eerst kennisgemaakt met Thomashuis Velp. Eindelijk, dacht ik. Hier is de zorg ingericht zoals deze mijn inziens bedoeld is. Er is ruimte voor aandacht, tijd, betrokkenheid en creativiteit. Ruimte om jezelf te mogen zijn; als bewoner en als begeleider. Zo'n twee jaar heb ik met veel plezier gewerkt binnen een warm team. Helaas kon ik geen contractverlenging krijgen en ben ik een jaar elders gaan werken. Wederom liep ik tegen hetzelfde aan: gebrek aan tijd en individuele aandacht. Vanuit deze visie ben ik gestart met mijn eigen onderneming 'Shanti Kinderyoga'. Dolblij was ik toen ik hoorde dat ik team Thomashuis opnieuw mag gaan versterken vanaf 15 februari 2020. Dit is voor mij de perfecte combi, waardoor ik kan werken vanuit mijn passie, intuïtie, enthousiasme en creativiteit.