Thomashuis Velp

Medewerkers stellen zich voor:

 

Margriet Kok

Werken in Thomashuis Velp is heel bijzonder, en het "samen" gevoel is er vanaf het begin geweest, opgenomen in een bijzonder clubje mensen, Ferwerd en Ineke, de bewoners en collega's
Heel bijzonder om er  al meer  dan 10 jaar deel van uit te mogen maken en om samen van alles mee te maken, verdrietige momenten, maar zeker veel mooie momenten.
Ik hoop nog lang bij dit clubje te horen.

 

Christa Boogaard

Hoi, ik ben Christa Boogaard. Ik werk sinds het begin in het Thomashuis.
Het is een fijne plek om te werken. Het is mooi om op deze manier liefde, aandacht en zorg te mogen geven.

 

Ik ben Betty Gülcher en werk sinds 1 juli 2008 met veel plezier in het Thomashuis in Velp.

Ik heb hiervoor 16 jaar in een grote instelling gewerkt. Het verschil met werken in een Thomashuis is erg groot. In het Thomashuis heb je nog echt tijd voor de bewoners. Er is tijd om te sporten, zwemmen, wandelen, fietsen etc. We hebben in het Thomashuis Velp een erg leuk klein team. Het is eigenlijk dat we een groot gezin runnen. Wat je in een gezin doet doe je hier ook. Wat ik ook een voordeel vind is dat je rechtstreeks contact hebt met de zorgondernemers en dat er niet allerlei “lijntjes” tussen zitten voordat je bij diegene bent die je moet hebben.  Ik hoop nog jaren met veel plezier in het Thomashuis Velp te mogen werken.

 

 

Hetti Pieters

Hetty heeft m.i.v. 1 november 2018 ons team versterkt.

 

Brenda Cuppen

Tijdens mijn studie Social Work heb ik een Thomashuis bezocht, deze vorm van zorg sprak mij erg aan.

Naar aanleiding van dit bezoek heb ik de website van Thomashuis Velp bekeken en zag ik dat er een vacature was. Op dat moment, februari 2010, was ik net afgestudeerd en heb ik contact opgenomen met Ineke en Ferwerd. Na een eerste gesprek met hen, heb ik kennis gemaakt met de bewoners en ben ik niet meer weggegaan.

Vanaf het eerste moment werk ik met veel plezier bij dit Thomashuis. Ik heb een fijne band met de bewoners, de zorgondernemers en mijn collega’s opgebouwd. Ik vind het Thomashuis een prachtig initiatief, deze manier van wonen sluit aan bij mijn ideeën over de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Bij Thomashuis Velp ontwikkel ik mijzelf als professional en als persoon.

Ik ben trots dat ik als medewerker van Thomashuis Velp bij mag dragen aan een fijne woonplek voor onze acht bewoners.

 

Diny van 't Land

Thomashuis Velp is niet alleen een mooie woonplek voor bewoners om te wonen maar ook een mooie plek voor mij om al bijna 9 jaar te mogen werken met veel enthousiasme.