•  

In ons Thomashuis bieden wij negen mensen met een verstandelijke beperking een veilige en huiselijke omgeving. Met onze bewoners zijn wij graag buiten en genieten wij van het werken in de tuin. Samen met onze bewoners, medewerkers en vrijwilligers zijn wij graag creatief bezig. Regelmatig toveren wij ons Thomashuis om in een thema, zoals met Pasen en Kerst. Het Thomashuis is voor ons dan ook een ideale manier om het werken met onze levensstijl te combineren.

Thomashuis Venhuizen is gevestigd in een voormalige stoomzuivelfabriek, een karakteristiek gebouw in een landelijke omgeving. In West-Friesland is het pand beter bekend als het voormalig museum Möhlman, museum voor realistische kunst. De prachtige omgeving biedt tal van mogelijkheden voor sport en recreatie, nabij het centrum van het dorp Venhuizen. Het sociale leven van de bewoners speelt zich volop af in de gemeenschap van Venhuizen. 

De indeling
Het huis biedt voldoende ruimte voor negen zit/slaapkamers, een gemeenschappelijke woonkamer met open keuken, een knutselhoek en woonruimte voor ons gezin.

De eigen kamer
Iedere bewoner beschikt over een eigen zit/slaapkamer. De kamer kan helemaal naar eigen wens ingericht worden met meubels, lampen, kleden, wanddecoraties en opbergsystemen. Wij als zorgondernemers zorgen voor de inrichting en aankleding van de gemeenschappelijke ruimtes. Wij streven ernaar alles in eenduidige en harmonieuze stijl met frisse kleuren en leuke vormen weer te geven.

De ondernemers 
Wij zijn Marieke Heilig en Jan Blok, zorgondernemers van Thomashuis Venhuizen. Wij zijn praktisch altijd aanwezig en vormen het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders/vertegenwoordigers.

Thomashuis Venhuizen

De Buurt 60
1606 AH Venhuizen
Nederland
Wij hebben plaats beschikbaar! Interesse? Neem gerust contact op:
0622875659
venhuizen@thomashuis.nl

Maak kennis met onze bewoners

Op deze pagina stellen we jullie graag voor aan onze bewoners. Maak hier kennis met Anita, Annemarie, Coen, Franzita, Ivo, Marcel, Sharon en...

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.