•  
  •  
  •  

Thomashuis Wageningen

Ons huis waar je je prettig kan voelen: ruim, licht en veel groen om je heen.

Het huis waar je je terug mag trekken in je eigen mooie kamer.

Het huis waar je in contact komt met anderen en waardevolle relaties kan (leren) aangaan.

Het thuis waar je veilig bent.

Het huis waar je jouw leven kiest en waar vandaan je er op uit trekt je wereld in.
Om altijd weer terug te kunnen keren naar je vertrouwde thuis, waar je je begrepen en gewaardeerd weet en zo tot rust komt.


Zo’n (t)huis wil ons Thomashuis zijn.

foto van Gertjan en Thea
De ondernemers

Wij zijn Gertjan en Thea van Helden, met onze kinderen wonen wij 'aan de voorkant' van ons Thomashuis. Beiden hebben wij ruime ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking zowel binnen het wonen als binnen dagbesteding. Daarnaast hebben we ook ervaring op andere gebieden zoals coaching, psychiatrie en jeugdzorg. We vinden het een uitdaging om het eigen leven van onze bewoners steeds verder vorm te geven: jouw leven binnen deze maatschappij met evenveel kansen en moeilijkheden als ieder ander. Dit vraagt om persoonlijke ontwikkeling, integratie en doorzettingsvermogen van ons allemaal.

Thomashuis Wageningen

Lawickse Allee 222
6709 DC Wageningen
Gelderland
Nederland

Er is plek beschikbaar! Geïnteresseerd? Neem contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: info@klachtenportaalzorg.nl