•  
  •  
  •  

In Thomashuis Weerdinge wonen  Bert, Marjan, Frank, Claudia, Dirk, Marjon en Alessandro samen met Nel en Selma. Wij delen samen ons leven op de boerderij.

We wonen met elkaar in een mooie een monumentale Saksische boerderij van omstreeks 1870, met een groot erf en boomgaard. Achter ons ligt de es van het dorp. Heerlijk vrij en toch ook centraal met vlinderstad Emmen op fietsafstand.

Ons motto is:

Zíjn wie je bent, zelf keuzes maken en op eigen kracht meedoen. Vanuit deze visie benaderen we ons dagelijks leven. Niet het beste ervan maken, maar het beste eruit halen!

We lachen en werken, we dansen en zingen, we hebben lief en maken soms ruzie, we huilen en troosten, we leven samen een bijzonder gewoon leven!

 

De ondernemers 
Wij zijn Nel van Schaijk en Selma Spruijt van Thomashuis Weerdinge. Wij zijn al meer dan 30 jaar een stel. Beiden zijn we creatief, houden van bedrijvigheid in en rondom het huis en samen activiteiten ondernemen. Dit willen we delen met onze bewoners. Jarenlang hebben wij met groot enthousiasme gewerkt in de zorg, hulpverlening, dagbesteding en onderwijs. Al deze ervaringen hebben ons gesterkt in het idee dat de kracht van dit werk ligt in de aandacht voor en het contact met de mens die zorg of begeleiding nodig heeft. Persoonlijke aandacht, kleinschaligheid en je eigen leven kunnen leiden zoals je dat zelf kunt en wilt, zijn hierbij voor ons belangrijke waarden. Het ondernemen in een Thomashuis is voor ons dan ook een ideale manier van werken. Door te streven naar veiligheid, vertrouwen en geborgenheid willen wij in ons huis een warme, huiselijke sfeer creëren waar de bewoners zich thuis voelen. Gezond leven vinden wij belangrijk. Hierbij hoort voor ons gezonde voeding, voldoende beweging en voldoende rust. We zullen voortdurend zoeken naar de balans tussen geborgenheid, gezond leven, uitdagingen aangaan en rust.

Thomashuis Weerdinge

Dorpsstraat 23
7814 PS Weerdinge
Nederland
Heb je vragen of ben je benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0591-227706

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.