Stagiaire BOL MBO/ HBO

Wil jij alles leren over Totale Communicatie (gebarentaal en heel veel meer) en hoe je liefdevol en gelijkwaardig maar zonder geitenwollen sokken kunt samenwerken met je cliënten, omdat jij wilt weten waar je mee bezig bent en wat dat met de ander doet? Dan is een stageplek in Thomashuis Zandvoort een goed begin!

Er wonen bij ons 8 bewoners die elk op zeer eigen wijze ondersteuning nodig hebben. Met een klein team van begeleiders maken wij het dagelijks leven voor onze bewoners veilig en overzichtelijk. Vanuit die basis kunnen zij zich met onze hulp ontwikkelen en uitdagingen aangaan.
Als stagiaire leer jij hoe dit grote en gezellige huishouden draaiende te houden. Je helpt zowel bij de zorg en huishouden als leuke activiteiten en de onderlinge communicatie tussen bewoners.
Twee van hen zijn doof, waardoor je ook kennis opdoet in het maken en begrijpen van gebaren.

Als leerling word je bij ons serieus genomen. En er is bij ons ruimte voor wat je te zeggen hebt, of wat je denkt.

Danique (stagiaire SPH 2021-2022):  Naast dat ik veel nieuwe dingen mag leren in het Thomashuis, heb ik het er onwijs naar mijn zin. Samen met alle bewoners en de collega’s voelt het voor mij als één grote familie. Waar iedereen zichzelf mag zijn! Ik vind het vooral leuk om activiteiten te organiseren. Zo hebben we met sinterklaas een dobbelspel gedaan en met Valentijnsdag hebben wij  “levend” ganzenbord gespeeld!

Nieuwsgierig? Kijk dan ook eens op ons weblog: zuiderstraat3.wordpress.com

 

Delen:

Sollicitatieformulier

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.