•  
  •  
  •  
  •  

In ons Thomashuis zetten wij ons in om mensen met een meervoudige beperking een veilige woonplek te geven met ruimte voor lol en ontwikkeling.

Door persoonlijke betrokkenheid en professionaliteit hand in hand te laten gaan, werken wij continue aan een harmonieuze leefomgeving voor iedere bewoner van waaruit de gewenste ondersteuning en uitdaging wordt geboden.

Het huis is gesitueerd in een rustig straatje van het oude centrum en kijkt uit op de kleine witte vissershuisjes.

Dagelijkse boodschappen zijn zo gedaan bij de winkels een paar straten verderop.

Door de weeks trekken de  bewoners erop uit om in de nabije omgeving hun dagbesteding te ondernemen. Een aantal blijven in het Thomashuis om er samen met de eigen begeleiders een mooie dag van te maken.

Hoe dit er in zijn dagelijkse vorm uitziet, kun je zien op ons weblog: http://zuiderstraat3.wordpress.com

De ondernemers 
Al sinds ruim 15 jaar runt Shahin Ansari Thomashuis Zandvoort. Met ervaring vanuit de reguliere zorg en daarnaast aanvullende studies als NLP en yoga-leraar kan hij refereren uit een breed spectrum om vorm te geven aan de zorg voor de bewoners.

Thomashuis Zandvoort

Zuiderstraat 3
2042 GA Zandvoort
Nederland
Heb je vragen of ben je benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
023-5715769
Vestigingen

Missie en Visie

Missie, visie en kernwaarden

Missie

Thomashuis Zandvoort heeft als missie haar bewoners met een verstandelijke...Lees meer

Thomashuis Zandvoort

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.