•  
  •  
  •  

Thomashuis Zenderen

Wij zijn Niels Leverink en Marlies Berteler en vanaf 1 april 2024 zorgondernemers van Thomashuis Zenderen. In ons Thomashuis bieden wij acht/negen mensen met een verstandelijke beperking een veilige en huiselijke omgeving. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om te komen logeren. Wij hebben twee kinderen, Boris van 10 jaar en Sonja van 9 en een hond Joep. 

 

De ondernemers
De ondernemers

Als zorgondernemers wonen we in het Thomashuis en hebben daar een eigen woongedeelte. Op deze manier zijn we goed op de hoogte van wat er speelt en kunnen we snel op zaken inspelen. In ons Thomashuis willen we met een klein team van vaste medewerkers, vrijwilligers en stagiaires onze bewoners de ondersteuningen begeleiding bieden die ze nodig hebben. 

Thomashuis Zenderen

Zenderensestraat 3
7625 TE Zenderen
Overijssel
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: 0648445538/bemiddeling@quasir.nl