•  

Thomashuis Zoetermeer

Thomashuis Zoetermeer is gevestigd in een volledig verbouwde monumentale boerderij aan de Zegwaartseweg. Alleen het voorhuis van de boerderij is in tact gebleven. Op de plaats waar eerst de oude schuur stond is het Thomashuis gebouwd.

Het Thomashuis ligt in de buurt van een woonwijk met winkels, een eerste lijn gezondheidscentrum, dagbesteding, parken en heerlijke ontspanningsmogelijkheden. Midden in de randstad is de locatie echt een oase van rust en ruimte.

De ondernemers

Wij zijn Michel en Sharmila van der Meer. Met onze twee kinderen Chalisa en Dylano is ons gezin compleet Voor ons is het belangrijk dat iedereen gezien wordt voor de persoon wie hij of zij is. Niet de beperking of handicap. We willen ons richten op de wensen en mogelijkheden van eenieder en ondersteuning bieden daar waar nodig. Warme en betrokken zorg zoals je die ook vindt in een gezin. De bewoner moet het gevoel hebben dat hij ergens bij hoort. Zo is het belangrijk om een passende werk/leer omgeving te hebben, waar mogelijk binnen de samenleving. Door naar elk individu te kijken waar zijn/haar interesses liggen.

Thomashuis Zoetermeer

Zegwaartseweg 66
2723 PB Zoetermeer
Zuid-Holland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu