•  
  •  

Thomashuis Almkerk

Welkom op de site van Thomashuis Almkerk.

Wij zijn Marco en Annelies Tichelaar, sinds 1 november 2020 de zorgondernemers van Thomashuis Almkerk,

Samen  met  onze  kinderen en hond  wonen wij  in het Thomashuis.

Zo zijn we het vaste gezicht en aanspreekpunt voor de bewoners  en familie.

In ons Thomashuis verlenen wij 24 uurs zorg, samen met ons vaste team streven wij ernaar om een zo fijn mogelijk leven te hebben met de bewoners.

Wij vinden het belangrijk dat naast het groepsgebeuren er ruimte en tijd is voor de individuele aandacht en begeleiding van de bewoner. 

Iedere bewoner heeft zijn eigen kamer die hij of zij zelf met familie heeft ingericht.. 

Het Thomashuis staat midden in het dorp Almkerk en heeft veel ruimte om het huis en in het dorp horen onze bewoners er echt bij. 

Vanuit het dorp zijn er dan ook veel vrijwilligers betrokken bij de bewoners van het Thomashuis. 

Sinds Februari 2022 hebben we ook onze eigen dagbesteding; Zie Je Zoo, een gezellig winkeltje, waar onze bewoners zelfgemaakte cadeautjes verkopen.

We trekken er met de bewoners regelmatig op uit naar bijvoorbeeld: de Biesbosch, Woudrichem of een van de andere leuke plaatsen in de regio.

Ons hoofddoel is dat een ieder gelukkig is en zichzelf mag zijn. 

Kortom, een fijn leven voor iedereen.

Marco en Annelies
De ondernemers

Wij zijn Marco en Annelies Tichelaar en zijn sinds 1 november 2020 de nieuwe zorgondernemers van Thomashuis Almkerk. Wij zijn met 2 van onze zoons in het Thomashuis komen wonen, onze oudste zoon is gaan samenwonen met zijn vriendin. Ook hebben wij onze hond meegenomen, die zorgt voor wat extra leven in het huis, hij is gek op de bewoners en andersom. Gezelligheid vinden wij heel belangrijk.

Thomashuis Almkerk

Kruisstraat 1
4286 AM Almkerk
Noord-Brabant
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: info@klachtenportaalzorg.nl