•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Thomashuis Andel

We wonen in een boerderij met een knuffelwei, waar dwerggeiten en kippen rondlopen. Ook is er een kleine moestuin. We wonen dicht bij de rivier en hebben een bootje. Kortom, een huis voor mensen die van het buitenleven houden, met mogelijkheden om dieren te verzorgen, in de tuin te werken en aan en op het water te recreëren.

Huiselijk
In ons Thomashuis heerst een huiselijke, geborgen sfeer. We besteden ook veel aandacht aan de maaltijden. Uiteraard als dagelijks moment van rust en contact, maar ook als kwaliteit op zichzelf, met gezonde, verse en liefst biologische ingrediënten. Scharrelvlees- en vegetarische maaltijden wisselen elkaar af. 

Thomashuis Andel ligt in het centrum van het dorp, aan een met oude leilinden omzoomde hoofdstraat en vlakbij de Afgedamde Maas. De monumentale boerderij wordt omringd door een mooie tuin, met achter het huis een weilandje voor onze geiten en kippen. Andel kent verschillende voorzieningen voor mensen met verstandelijke beperkingen, zoals een voetbalclub, een sociëteit en een orkest.

Zorgondernemers Thomashuis Andel Koos en Emmy
De ondernemers

Wij zijn Koos van den Bout en Emmy Stark, zorgondernemers van Thomashuis Andel. We werken al meer dan tien jaar met veel plezier in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Ons eigen Thomashuis biedt ons de mogelijkheid om de zorg zo in te richten dat die aansluit bij de individuele behoeften en wensen van onze bewoners. Zelf wonen wij ook in het Thomashuis, in een eigen woning boven onze bewoners. Zo zijn we altijd goed op de hoogte van wat er speelt. Doordat we er vrijwel altijd zijn, kunnen we ons goed richten op de ontwikkelings- en ontplooiingsmogelijheden van de mensen die in het Thomashuis wonen. Wij vormen het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders. Allebei houden we van dieren en het buitenleven. Wandelen met de hond en tuinieren zijn onze favoriete bezigheden. Koos heeft een passie voor muziek: hij speelt accordeon en klarinet. En Emmy houdt veel van koken - twee hobby´s waar ook de bewoners van ons Thomashuis plezier van kunnen hebben!

Thomashuis Andel

B. v.d. Schansstraat 80
4281 LK Andel
Noord-Brabant
Nederland

Er is plek beschikbaar! Geïnteresseerd? Neem contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu