•  

Wij zijn Margo, Pauline, Bert, Mariëlle, Ramon, Sukie, Jeannet, Danique, en Remco. Wij wonen samen met zorgondernemers Dennis, Mette en hun zoon Rens in het Thomashuis Apeldoorn .
Samen met een fijn team van 5 medewerkers en 1 stagiaire bieden wij de bewoners een warm en liefdevol thuis. Er is nauw contact met familie en aanverwanten en zij zijn altijd welkom.
Een thomashuis is een kleinschalige woonvorm, de lijntjes zijn kort. Wij vinden het belangrijk dat er tijd en aandacht is voor onze bewoners en hun persoonlijke ontwikkeling, Wij behandelen elkaar met respect en bieden ondersteuning waar nodig. Wij delen lief en leed met elkaar. 
 

 

De ondernemers 
Dennis en Mette

Thomashuis Apeldoorn

Hoenderparkweg 8
7335 GT Apeldoorn
Nederland
Heb je vragen of ben je benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
055 5331369 & 06 14660906

Maak hier kennis met onze bewoners!

Wie ben ik: Pauline Pluim
Geboorte datum: 31-3-1982
Broers / zussen: Luciana...

Maak hier kennis met het team! 

 

Manon:

Ik ben Manon Visser en ik werk sinds januari 2012 bij Thomashuis Apeldoorn.
Mijn werk is mijn passie...

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.