•  
  •  

Hallo allemaal! 

Wij zijn de bewoners van Thomashuis Apeldoorn:
Margo, Pauline, Bert, Mariëlle, Ramon, Sukie, Jeannet, Danique, en Remco.

Wij wonen samen met zorgondernemers Dolf en Jenneke, in Thomashuis Apeldoorn. 

 

De ondernemers 
Wij, Dolf en Jenneke, vinden dat ook mensen met een beperking de kans moeten krijgen om hun eigen leven vorm te geven. Keuzevrijheid met betrekking tot wonen, werken, onderwijs en vrijetijdsbesteding is hierbij erg belangrijk. Gelukkig leven we tegenwoordig in een samenleving waarin er veel mogelijkheden zijn voor deze doelgroep. Met zorg op maat kunnen we mensen met een beperking helpen zich verder te ontwikkelen. Zo krijgen ze meer zelfvertrouwen, worden ze minder afhankelijk, en is er aandacht voor hun unieke talenten en mogelijkheden. Door het kleinschalige karakter van het Thomashuis is er volop gelegenheid om zorg op maat te bieden. We begeleiden op basis van gelijkwaardigheid en we hebben respect voor de mening van de bewoners en de ouders en overige familieleden.

Thomashuis Apeldoorn

Hoenderparkweg 8
7335 GT Apeldoorn
Nederland
Heb je vragen of ben je benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
055 5331369 & 06 14660906

Maak hier kennis met onze bewoners!

Wie ben ik: Pauline Pluim
Geboorte datum: 31-3-1982
Broers / zussen: Luciana...

Maak hier kennis met het team! 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.