•  

Thomashuis Apeldoorn

Wij zijn Margo, Pauline, Bert, Mariëlle, Ramon, Sukie, Jeannet, Danique, en Remco. Wij wonen samen met zorgondernemers Dennis, Mette en hun zoon Rens in het Thomashuis Apeldoorn .
Samen met een fijn team van 6 medewerkers bieden wij de bewoners een warm en liefdevol thuis. Er is nauw contact met familie en aanverwanten en zij zijn altijd welkom.
Een Thomashuis is een kleinschalige woonvorm, de lijntjes zijn kort. Wij vinden het belangrijk dat er tijd en aandacht is voor onze bewoners en hun persoonlijke ontwikkeling, Wij behandelen elkaar met respect en bieden ondersteuning waar nodig. Wij delen lief en leed met elkaar. 
 

 

Dennis en Mette
De ondernemers

Wij zijn Dennis en Mette, maart 2021 hebben wij Thomashuis Apeldoorn overgenomen. Samen met onze zoon zijn wij hier komen wonen. Mette heeft hiervoor 7 jaar in een ander Thomashuis gewerkt (Brummen), Dennis kwam daar graag over de vloer. Op vakantie besloten wij zelf eens te onderzoeken of het ook wat voor ons was. Na de eerste kennismaking ging het snel en kwamen wij steeds een ronde verder. Samen terug de schoolbanken in, dat was wel even wennen. In een jaar vol opleidingen, gesprekken en veel regelen werden wij klaargestoomd voor de overname. Wat was het spannend, maar wat hebben wij het getroffen met onze bewoners en het team!! Een mooi stel bij elkaar, waar wij trots op zijn! Wij willen samen met ons team mensen met een beperking een liefdevol en warm thuis bieden. Eigen invloed laten ervaren op het leven, keuzes mogen maken. Ons Thomashuis moet een plek zijn waar jij jezelf mag zijn en jezelf verder kunt ontwikkelen. Wij behandelen elkaar met respect. Er is tijd voor persoonlijke aandacht.

Thomashuis Apeldoorn

Hoenderparkweg 8
7335 GT Apeldoorn
Gelderland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.