Maak hier kennis met het team! 

 

Manon:

Ik ben Manon Visser en ik werk sinds januari 2012 bij Thomashuis Apeldoorn.
Mijn werk is mijn passie. Ik vind het fijn om samen met deze mensen aan het werk te zijn en ervoor te zorgen dat ze een prettige woonplek hebben.
De visie van het Thomashuis spreekt mij erg aan. De lijntjes met de zorgondernemers, ouders en overige personeelsleden zijn erg kort, waardoor wij optimale zorg en begeleiding kunnen bieden.
Ik voel me bevoorrecht om hier te mogen werken!

 

Jennifer:

Ik ben Jennifer Steur en woon samen met mijn vriend en onze hond Sukha in Apeldoorn.
Vanaf 2014 ben ik werkzaam binnen het Thomashuis Apeldoorn, samen bereiken we veel mooie dingen!
De huiselijke en prettige sfeer spreken mij erg aan, door de korte lijntjes en dekleinschaligheid krijgen alle bewoners de aandacht die ze verdienen! 
Voor mij staan onvoorwaardelijke acceptatie en jezelf mogen zijn op één!

 

 

Erik:

Ik ben Erik de Zeeuw en ik ben sinds januari 2016 werkzaam in het Thomashuis Apeldoorn. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg. Tijdens mijn laatste jaar heb ik stage gelopen bij de JP van den Bent Stichting. Ik heb op drie verschillende locaties mogen werken. De gevarieerde doelgroepen gaven mij veel voldoening en uitdaging.
Ik heb gewerkt op een trainingshuis met moeilijk opvoedbare jongeren, op een woonvoorziening met een ouder wordende doelgroep met meervoudige beperkingen en als laatst op een ouderinitiatief met meervoudige en verstandelijk beperkte bewoners.

Ik vind het erg fijn dat ik op het Thomashuis actief mag zijn als zorgmedewerker. 
Het concept van het Thomashuis spreekt mij aan omdat het echt voelt als een hechte familie.
Het is een warm bad waar je in terecht komt en waar je je snel thuis voelt.
Er is veel tijd om met de bewoners dingen te doen en uitstapjes te maken.
Een mooie manier van begeleiden die mij erg aanspreekt. 

 

 

Henriëtte

Mijn naam is Henriëte Hendriks, getrouwd met Geert en samen hebben we twee kinderen.
Ik heb jaren als groepsleider gewerkt bij een kortverblijf tehuis en als begeleidster bij begeleid zelfstandig wonen. Daarna heb ik lang in het speciaal onderwijs gewerkt. Sinds augustus 2019 ben ik werkzaam in het Thomashuis Apeldoorn, een fijne en warme plek waarbij ik de bewoners ondersteun bij een prettige leefomgeving.

 

 

Lisette

Mijn naam is Lisette Ottens Wehrmeijer en vanaf 1 december 2019 werk ik bij het Thomashuis Apeldoorn.
Ik heb gekozen voor het Thomashuis omdat het kleinschalige en de warme huiselijke sfeer mij erg aanspreken. 
Iedereen heeft een eigen programma en eigen interesses, hier wordt goed op ingespeeld en zo krijgen de bewoners de aandacht die zij verdienen!


 

Hilde 
Ik ben Hilde Duivenbode en samen met mijn man Mike, 2 kinderen en hond woon ik in het gezellige Teuge.
Na mijn opleiding verzorgende IG ben ik gaan werken bij ‘s Heerenloo, hier heb ik 17 jaar gewerkt met veel verschillende doelgroepen.
Sinds april 2022 ben ik komen werken in het Thomashuis. Het is een warme, gezellige en sfeervolle woonomgeving. Het is fijn dat iedereen hier mag zijn wie hij/zij is, ondanks de soms wat uiteenlopende zorgvraag/behoefte. Vooral de sfeer en de tijd die je hebt voor elkaar vind ik erg belangrijk en maakt het werken hier zo prettig.

 

               

 

 

Ruth