Medewerkers, vrijwilligers en stagiaires in het Thomashuis


In het Thomashuis werken enthousiaste en vakbekwame medewerkers: Marion, Connie, Carin, Rachel, Ieneke, Monique, en Rachel. Daarnaast leiden we nieuwe vakgenoten op: Samir Cvrk is leerling begeleider en Nassim Aynaw is stagiair. Zij werken tot mei 2024 bij ons. We vinden het belangrijk op te leiden omdat we een bijdrage willen leveren aan voldoende beroepsbeoefenaren op de langere termijn. Als het je lukt bij ons de opleiding te voltooien kun je met recht zeggen dat je in staat bent om intensieve begeleiding te bieden aan mensen met een verstandelijke beperking

Begeleiders zijn er elke dag weer en staan altijd voor bewoners elkaar klaar. Zonder hen was er geen Thomashuis en we zijn blij dat ze voor de bewoners van het Thomashuis gekozen hebben!

Behalve betaalde medewerkers zijn er ook vrijwilligers. Elize is er elke dinsdagmiddag voor Marcella, Lien bakt op dinsdag de tosti's en is er tot in de loop van de middag om bewoners te voorzien van een lekkere lunch, fruit en koffie. Tom gaat vaak met Rob op stap. Paul doet de klussen in en om het huis. Inge komt om met bewoners te handwerken, Scarlet is een oud-begeleider en komt nog regelmatig om met Saskia iets doen. 

Wil jij ook eens onderzoeken of werken (al dan niet vrijwillig) of leren in het Thomashuis bij je past? Neem gerust contact op; we vinden het leuk je het Thomashuis te laten ontdekken!