Medewerkers, vrijwilligers en stagiaires in het Thomashuis


In het Thomashuis werken enthousiaste en vakbekwame medewerkers: Marion, Connie, Carin, Rachel, Ieneke en Monique. Daarnaast leiden we nieuwe vakgenoten op: Samir is leerling begeleider en Nassim is stagiair. Zij werken tot mei 2024 bij ons. Rens is aspirant leerling begeleider en start dit jaar met de opleiding en Noah is leerling begeleider en is in januari gestart met de opleiding.

We vinden het belangrijk op te leiden omdat we een bijdrage willen leveren aan voldoende beroepsbeoefenaren op de langere termijn. Als het je lukt bij ons de opleiding te voltooien kun je met recht zeggen dat je in staat bent om intensieve begeleiding te bieden aan mensen met een verstandelijke beperking

Begeleiders zijn er elke dag weer en staan altijd voor bewoners elkaar klaar. Zonder hen was er geen Thomashuis en we zijn blij dat ze voor de bewoners van het Thomashuis gekozen hebben!

Behalve betaalde medewerkers zijn er ook vrijwilligers. Elize is er elke dinsdagmiddag voor Marcella, Lien bakt op dinsdag de tosti's en is er tot in de loop van de middag om bewoners te voorzien van een lekkere lunch, fruit en koffie. Tom gaat vaak met Rob op stap. Paul doet de klussen in en om het huis. Inge komt om met bewoners te handwerken, Scarlet is een oud-begeleider en komt nog regelmatig om met Saskia iets doen en Carla is de overbuurvrouw die sinds kort ook regelmatig langskomt. Meest recent is Ruth bij ons gekomen; ze is er op maandag en helpt bij allerlei werkzaamheden in en rond het huis.

Wil jij ook eens onderzoeken of werken (al dan niet vrijwillig) of leren in het Thomashuis bij je past? Neem gerust contact op; we vinden het leuk je het Thomashuis te laten ontdekken!