•  
  •  

Thomashuis Brummen

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen op onze site!
Sinds november 2013 zijn de deuren geopend van ons mooie Thomashuis in Brummen.

Een thuis moet een plek zijn waar je tot jezelf kunt komen. En vooral waar je jezelf kunt zijn in een veilige warme omgeving. Wat wij belangrijk vinden is een goede afstemming van bewoners onder elkaar. In ons huis is plaats voor 9 bewoners die allemaal een eigen zit/slaapkamer hebben. Wij willen onze bewoners veiligheid, geborgenheid, vertrouwen, respect en persoonlijke aandacht geven. Ook het integreren in de maatschappij is een belangrijk onderdeel voor de ontwikkeling en socialisering van de bewoner. Hierin bieden wij als zorgondernemers samen met ons team een ondersteunende rol om dit voor de bewoners mogelijk te maken.

Dagbesteding
Door een goed en veilig netwerk op te bouwen maken wij onze bewoners minder kwetsbaar. Dit houdt in dat wij als Thomashuis naar buiten treden, maar ook de buitenwereld binnen halen. Dit doen wij door bijvoorbeeld dagbesteding aan te bieden. In het centrum van Brummen hebben wij een winkel genaamd KoKaKa aan de Tuinstraat 3. Onze bewoners serveren hier koffie en thee met eigengemaakte lekkernijen. Daarnaast werken wij in opdracht van derden, denk hierbij aan het maken van kaarsen, lekkernijen, gelegenheidskaarten, bedankjes en het inpakken van pakketten. Maar er is ook tijd voor bijvoorbeeld een wandeling en wij zijn regelmatig bezig met creatieve werkzaamheden.  Kom gerust eens binnen om een kijkje te nemen en de sfeer en wellicht ook iets lekkers te proeven.  

wim en odilia
De ondernemers

Wij zijn Wim en Odilia Jongsma, Samen dragen wij zorg voor Thomashuis Brummen. Odilia heeft hiervoor vele jaren gewerkt in de gehandicaptenzorg, Wim heeft 25 jaar als hoofd technische dienst gewerkt. Onze kinderen zijn inmiddels allemaal uitgevlogen. Onze oudste zoon heeft een verstandelijke beperking waardoor wij veel ervaring hebben zowel als ouders van een kind met een beperking als in de zorg zelf.

Thomashuis Brummen

Wilhelminastraat 16
6971 AK Brummen
Gelderland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu