•  

Wij zijn Wim en Odilia Jongsma zorgondernemers van Thomashuis Brummen.

Sinds november 2013 zijn onze deuren geopend van ons mooie Thomashuis. Samen met onze kinderen Josien en Daniel wonen wij met onze bewoners in het mooie dorp Brummen vandaar onze naam: Thomashuis Brummen.

Wij hebben nog 3 kinderen die al uit huis zijn. Samen met ons team van medewerkers zijn wij 24 uur per dag beschikbaar om aandacht, begeleiding en goede zorg te bieden. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners zich thuis voelen en deel uit maken van de samenleving in Brummen. Door liefdevolle zorg te bieden in een vertrouwde woonomgeving kunnen onze bewoners zich prettig en geborgen voelen.

Een thuis moet een plek zijn waar je tot jezelf kunt komen en vooral waar je jezelf kunt zijn in een veilige warme omgeving. Wat wij belangrijk vinden is een goede afstemming van bewoners onder elkaar. In ons huis is plaats voor 9 bewoners die allemaal een eigen zit/slaapkamer hebben. Wij willen onze bewoners veiligheid, geborgenheid, vertrouwen, respect en persoonlijke aandacht geven. Ook het integreren in de maatschappij is een belangrijk onderdeel voor de ontwikkeling en socialisering van de bewoner. Hierin willen wij als zorgondernemers een ondersteunende rol bieden om dit voor de bewoners mogelijk te maken.

Dagbesteding

Door een goed en veilig netwerk op te bouwen maken wij onze bewoners minder kwetsbaar, dit houd in dat wij als Thomashuis naar buiten treden maar ook de buitenwereld binnen halen. Dit doen wij door bijvoorbeeld dagbesteding aan te bieden. In het centrum van Brummen hebben wij een winkel genaamd KOKAKA aan de Tuinstraat 3. Onze bewoners schenken hier fairtrade koffie van de wereldwinkel, biologische thee en eigen gemaakte appeltaartjes en cake, maken ze kaarsen, cadeau artikelen, haken zij tassen, kussens, sjalen en mutsen. Al onze cadeau artikelen zoals , gelegenheidskaarten, bedankjes voor bv bruiloft/babyshower/kerst en nieuwjaars presentjes/verjaardagen en kaarsen op kleur,  zijn bij ons ook te bestellen. Ook is het mogelijk de ruimte te gebruiken voor bv een verjaardag, cursus of bijeenkomst. 

De ondernemers 
Wij zijn Wim en Odilia Jongsma. Wim is 58 jaar en Odilia 54 jaar. Onze oudste zoon heeft een verstandelijke beperking waardoor wij veel ervaring hebben zowel als ouders van een kind met een beperking als in de zorg zelf. Odilia heeft hiervoor vele jaren gewerkt in de gehandicaptenzorg voor wij ons Thomashuis opstarten. Wim heeft 25 jaar als hoofd technische dienst gewerkt.

Thomashuis Brummen

Wilhelminastraat 16 Brummen 6971AK
6971 AK Brummen
Nederland
Heb je vragen of ben je benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0575-844673

Onze bewoners

Hier stellen we jullie graag even voor aan onze bewoners.

Emiel, Liza, Jorn, Rita, Ria, Brigitte, Jorieke, Simone en Josien

 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.