•  
  •  

Thomashuis Delft Centrum

Wij zijn Amy Booij & Bas Boer de nieuwe ondernemers van Thomashuis Delft Centrum. 

In ons Thomashuis bieden wij een liefdevol, warm, veilig en kleurrijk thuis aan 8 mensen met een verstandelijke beperking.
Een thuis waar je jezelf mag zijn, en waar we uitgaan van mogelijkheden en wensen in plaats van beperkingen en regels.
Ons Thomashuis is gevestigd aan de rand van het gezellige stadscentrum van Delft, in de oude HBS aan de Mijnbouwstraat. Iedere bewoner heeft een eigen zit/slaapkamer en we hebben een grote sfeervolle gezamenlijke woonruimte.

Wij wonen zelf ook in het Thomashuis en zijn daardoor, ondersteund door een klein en fantastisch team van medewerkers, altijd beschikbaar. Op die manier kunnen wij geborgenheid, continuïteit, duidelijkheid en huiselijkheid garanderen.
In hetzelfde pand is ook een Herbergier gevestigd, een vergelijkbare woonvorm voor mensen met geheugenproblemen. 

Op onze facebookpagina kun je een indruk krijgen van de sfeer, wat ons bezighoudt en wat we zoal doen in het Thomashuis.
Facebookpagina Thomashuis Delft Centrum

Ondernemers Delft Centrum
De ondernemers

Wij zijn Amy Booij & Bas Boer de nieuwe ondernemers van Thomashuis Delft Centrum. 

Thomashuis Delft Centrum

Mijnbouwstraat 25
2628RV Delft
Zuid-Holland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu