•  

Thomashuis Den Bommel

Hartelijk welkom op onze nieuwe website.

Ons Thomashuis is een oude boerderij in Den Bommel, die prachtig is gerenoveerd in 2013. In het Thomashuis is alles gelijkvloers, zodat er ook bewoners in een rolstoel kunnen wonen. Er is een grote tuin waar het zomers heerlijk vertoeven is. Verder is er een wei met schapen, kippen en konijnen. Ook hebben we een kleine moestuin. 

Een dag in de week hebben onze bewoners thuis dagbesteding. Deze dag verzorgen we de dieren en de moestuin en zorgen dat onze tuin netjes blijft, op zo`n groot terrein is altijd wel iets te doen. Onze vrijwilligers helpen mee met de klusjes, of gaan met de bewoners fietsen op de duofiets.

Erna Blaak en Esther Frühauf, zorgondernemers van Thomashuis Den Bommel
De ondernemers

Wij zijn Erna Blaak en Esther Frühauf, zorgondernemers van Thomashuis Den Bommel. In ons Thomashuis willen wij mensen met een verstandelijke beperking een vertrouwd en gezellig thuis bieden. Een thuis waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Allebei hebben wij al vele jaren ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, zowel op de werkvloer als in leidinggevende functies. Door de formule van de Thomashuizen krijgen wij de kans om de zorg aan te bieden op een manier waarvan wij denken dat het zou moeten. Gewoon heel simpel, genieten van de kleine dingen zoals wandelen met de hond, bezig zijn in de tuin of leuke dingen doen met elkaar. Wij wonen samen met onze hond Fien bij het Thomashuis. Op deze manier zijn we goed op de hoogte van wat er speelt.

Wij zijn praktisch altijd aanwezig en vormen het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders/vertegenwoordigers. Wij laten ons ondersteunen door een klein team van vaste medewerkers, die net als wij dolenthousiast zijn om in een Thomashuis te kunnen werken. Ons huis is sinds september 2013 open.

Voor meer informatie over wonen in ons Thomashuis kunt u contact met ons opnemen via 06- 25275823 / 06-34018610 of via info@denbommel.thomashuis.nl.

Thomashuis Den Bommel

Tilsedijk 2
3258 LT Den Bommel
Zuid-Holland
Nederland

Er is plek beschikbaar! Geïnteresseerd? Neem contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu