•  

Thomashuis Erp

Thomashuis Erp biedt een thuis aan 9 bewoners en nu ook aan ons. Wij zijn samen met onze dochter Lisa op 1/9/2017 verhuisd vanuit Vught. In ons Thomashuis heeft ieder mens het recht mee te participeren in de samenleving

(Kijk in het filmpje hiernaast vanaf 5:40) voor een kennismaking met ons Thomashuis!)

Onze bewoners zijn volwaardige mensen met hun eigen identiteit en mogelijkheden en verdienen een eigen warme plek waar genegenheid is en rekening gehouden wordt met wie ze zijn en wat ze kunnen. Een plek waar ze geholpen en ondersteund worden in de dingen die lastig zijn en geprikkeld en uitgedaagd worden vooral zelfstandig te blijven doen in wat ze kunnen en waar ze goed in zijn. 

Iedereen doet mee

Door de juiste stimulans het vertrouwen en zelfbeeld bij een ieder te vergroten. Iedereen doet mee! Dus ook familie, vrienden, collega’s, vrijwilligers, clubgenoten, dagbesteding, buren, dorpsgenoten.

Thomashuis Erp ligt in de provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van 's-Hertogenbosch. Erp valt onder de gemeente Meierijstad. Midden tussen de aardappelvelden ligt een ruime boerderij met een geweldige tuin rondom waar ook de kippen lekker rondscharrelen. 

Brabantse gezelligheid

Wij genieten van huiselijkheid, warmte en gezelligheid. Vrienden, buren en familie komen graag bij ons op bezoek. We zijn gastvrij en betrokken bij de ander. Ons huis is vaak een zoete inval wat bruist van Brabantse gezelligheid. 

Ook trekken wij er graag op uit. Samen wandelen, fietsen of sporten, een (rommel)markt of braderie bezoeken of lekker naar de dierentuin of Efteling op een vrije dag. Maar lekker thuis zijn en niksen is ook wel eens lekker. Onder het genot van een pot thee samen een potje kaarten, muziek luisteren, knutselen of bouwen met de LEGO. Onze activiteiten stemmen we af op de persoonlijke wensen en behoeftes van onze bewoners, waarbij we vooral willen denken in mogelijkheden.

 

Zorgondernemers Thomashuis Erp
De ondernemers

Dennis en Cisca Dijkgraaf zijn vanaf 1-8-2017 zorgondernemers van Thomashuis Erp. Dennis werkte voorheen als chef-kok in de horeca in 's-Hertogenbosch en Cisca heeft voorheen gewerkt bij Humanitas DMH als cliënt coach en Autismespecialist.

Thomashuis Erp

Sweenslag 6
5469 KA Erp
Noord-Brabant
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu