•  

Thomashuis Hellevoetsluis

Thomashuis Helevoetsluis is een heel leuk huis met hele lieve mensen in het dorp Nieuwenhoorn/ Hellevoetsluis. Wij bieden vanuit een veilig thuis ondersteuning aan onze huisgenoten met een klein team geschoolde begeleid(st)ers en huishoudelijke ondersteuners. Het beleven van de wereld om ons heen is waar we zoveel mogelijk iedereen bij betrekken. Dit uiteraard op het nivo van de huisgenoot en waar zijn/haar intresses liggen. We hebben ook een entousiaste groep vrijwilligers die ons helpen om extra activiteiten met iedereen te kunnen doen. Genieten van het leven en zoveel mogelijk zelf doen is ons motto.

 

Zorgondernemers Thomashuis Hellevoetsluis
De ondernemers

Winfried van Westen en Bea van Eerd zijn de ondernemers van dit Thomashuis sinds 2009. Samen met onze kinderen wonen wij in Thomashuis Hellevoetsluis.Bea heeft bij verschillende doelgroepen zorg verleend en vindt in het Thomashuis haar uitlaat door het totaal van de zorg die zij daar kan uitvoeren maar ook regelen. Winfried heeft jaren lang in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking gewerkt bij grote instellingen en wilde weer het totaal plaatje. Dus alles, de ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking uitvoeren en de zaken erom heen regelen. Dit doen wij nu al wat jaren hier in Thomashuis Hellevoetsluis met een team van ervaren, gedreven krachten. Voor ons is gewoon lekker met elkaar leven en beleven het belangrijkste. En wat iemand zelf kan, zelf laten doen maar als het een keer tegen zit en het lukt niet, zijn wij er.

Thomashuis Hellevoetsluis

zandpad 10
3223 BZ hellevoetsluis
Zuid-Holland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu