Thomashuis Hellevoetsluis

Hallo

Wij zijn Bea van Eerd en Winfried van Westen,  Wij wonen samen met onze kinderen in Thomashuis Hellevoetsluis en zijn het eerste aanspreek punt voor iedereen

Winfried heeft jaren in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking gewerkt bij een steeds groter wordende stichting. Verschillende werkplekken als begeleider en ook als manager hier ingevuld. Op zoek naar opnieuw het plezier van het direkt werken met de doelgroep en richting geven aan een zorg die winfried wil geven kwam hij uit bij de Thomashuizen.

Bea heeft op verschillende werkplekken binnen wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijk beperking gewerkt maar ook met kinderen en ouderen. Na een zeil wereldreis is Bea in Hellevoetsluis neergestreken en voelt ze zich helemaal thuis in Thomashuis Hellevoetsluis. Hier kan zij haar brede zorg ervaring helemaal kwijt naar de huisgenoten.

 In ons Thomashuis is het van belang dat iedereen zich veilig voelt. Vanuit die veiligheid, geborgenheid ervaart, waardoor ieder tot zijn/haar volle recht komt en zijn/haar persoonlijheid ontwikkeld naar ieders mogelijkheden.

Natuurlijk doen wij dat niet alleen maar samen met een klein hecht team medewerkers die er voor de huisgenoten staan, die hun ondersteunen waar nodig en hun stimuleren tot gezellige dagelijkse activiteiten. 

We trekken er regelmatig op uit, met de fiets en ook verderweg met ons busje. lekker de natuur in of naar een marktje oid.Bij onze activiteiten worden we ook regelmatig geholpen door vrijwilligers.