Ons team

Anouk

Ik ben Anouk, 20 jaar oud. En werk nu ruim 2 jaar in het Thomashuis in Herpen. Ik ben hier begonnen als 3e jaars stagiaire en ben hier blijven werken.  Ik heb in mijn andere stages meerdere doelgroepen gehad.   Ik heb de opleiding maatschappelijk zorg afgerond op niveau 4.   Ik ben creatief en maak vaak knutselwerkjes met bewoners. En ik vind het leuk om de nagels van de meiden te lakken…
Ik ben Anouk, 20 jaar oud. En werk nu ruim 2 jaar in het Thomashuis in Herpen. Ik ben hier begonnen als 3e jaars stagiaire en ben hier blijven werken. 
Ik heb in mijn andere stages meerdere doelgroepen gehad. 

Ik heb de opleiding maatschappelijk zorg afgerond op niveau 4. 

Ik ben creatief en maak vaak knutselwerkjes met bewoners. En ik vind het leuk om de nagels van de meiden te lakken…

Bella

Hoi allemaal!  Mijn naam is Bella en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in Oss samen met mijn vriend en onze 7 huisdieren. Ik werk sinds 1 juli in het Thomashuis Herpen als leerling.  Ik heb vanuit een eerdere studie al een dier diploma behaald Niveau 4. Ik vind het het leuk om de bewoners meer over dieren te vertellen en samen met hun voor de dieren te zorgen.
Hoi allemaal!
Mijn naam is Bella en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in Oss samen met mijn vriend en onze 7 huisdieren. Ik werk sinds 1 juli 2023 in het Thomashuis Herpen als leerling begeleider gehandicaptenzorg.
Ik heb vanuit een eerdere studie al een dier diploma behaald Niveau 4. Ik vind het het leuk om de bewoners meer over dieren te vertellen en samen met hun voor de dieren te zorgen.

Jantina

Jantina
Ik ben Jantina Monsma met de roots in Friesland, op latere leeftijd omgeschoold in de zorg en gaan wonen in het “ groene hart”  provincie Z-Holland.
Met grote nieuwsgierigheid heb ik de afgelopen 15 jaar verschillende werkplekken bezocht en opleidingen gevolgd om zo allround ervaring op te doen in het zorgland. Zo heb ik in de thuiszorg gewerkt in een verpleegkundig team en somatische en revaliderende zorg aangeboden. Heb ondersteuning gegeven aan dementerende ouderen in een intramurale setting. Daarna heb ik de gehandicaptenzorg leren kennen en met jongeren met een licht verstandelijke beperking een leerzame tijd beleefd. Bij de EMB groep (ernstig meervoudig beperkt) ervaarde ik geduldig te zijn en in te spelen door snoezelen en fysiek contact met massages om die ene glimlach op het gezicht te ontdekken. Bij de oudere bewoner kon ik de medische kennis in praktijk goed gebruiken om tijdig te signaleren en actie te ondernemen. Met deze ervaringen geef ik graag kennis door en doe dit in de vorm van training en coaching on the job.  Training zoals de ouder wordende bewoner, belevingsgerichte zorg en zeggenschap. Coaching on the job doe ik wanneer er een vraag is over de begeleiding om samen met het team te kijken naar het vertrekpunt: wat heeft de bewoner nodig en hoe kunnen we dat aanbieden.
Ik zal af en toe in het Thomashuis aanwezig zijn, indien nodig, bij afwezigheid van Allard en Cora. Daarnaast kunnen medewerkers altijd contact met mij opnemen om te overleggen.

Lynn

Lynn
Ik ben Lynn, verpleegkundige bij Thomashuis Herpen. 
In 2022 heb ik de opleiding tot HBO-Verpleegkundige gehaald aan de Haagse Hogeschool. 
Ik ben verpleegkundige op oproepbasis bij het Thomashuis.
Ik hou mij vooral op afstand bezig met kwaliteitsborging, maar kom af en toe ook in het Thomashuis helpen.
Daarnaast werk ik in de wijk in de ouderenzorg en verdiep ik mij in zorginnovatie, beide bij Careyn in Maassluis. 
Sinds kort woon ik in Hoek van Holland.
Door de grote afstand ben ik dan dus ook niet wekelijks op locatie.

Merel

Hoi allemaal,  Mijn naam is Merel Verhoeve en ik ben 20 jaar oud. Ik ben net geslaagd voor de opleiding maatschappelijke zorg niveau 4 in de richting persoonlijk begeleider in specifieke doelgroepen! Ik ben begonnen bij Het Thomashuis als stagiair en ik blijf hier nu na mijn studie werken. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken en te sporten. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking en alle leuke dingen die ik nog mag gaan doen met onze lieve bewoners!
Hoi allemaal, 
Mijn naam is Merel Verhoeve en ik ben 20 jaar oud. Ik ben net geslaagd voor de opleiding maatschappelijke zorg niveau 4 in de richting persoonlijk begeleider in specifieke doelgroepen! Ik ben begonnen bij Het Thomashuis als stagiair en ik blijf hier nu na mijn studie werken. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken en te sporten. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking en alle leuke dingen die ik nog mag ​​​​gaan doen met onze lieve bewoners!

Nanne

mijn naam is Nanne. Ik ben 18 jaar en ik ben nu 3 jaar werkzaam bij het mooie thomashuis. Ik heb hier mijn eerste stage jaar mogen doorbrengen van de opleiding maatschappelijke zorg. Ik ben ondanks afgestudeerd. Na de zomer ga ik doorsturen. Ik ga de HBO pedagogiek opleiding volgen. In mijn vrije tijd zing ik en begeleid ik mezelf met de gitaar. Ik speel de sport korfbal. Ik vind mijn familie en vrienden erg belangrijk! ik doe daar dan ook graag leuke dingen mee!! Zoals winkelen of een gezellig feestje!  Ik kijk er naar uit om nog vele jaren te mogen werken bij het thomashuis en de leuke dingen die ik nog mag doen, ontdekken en meemaken met onze lieve bewoners!
Mijn naam is Nanne. Ik ben 18 jaar en ik ben nu 3 jaar werkzaam bij het mooie Thomashuis. Ik heb hier mijn eerste stage jaar mogen doorbrengen van de opleiding maatschappelijke zorg. Ik ben ondanks afgestudeerd. Na de zomer ga ik doorsturen. Ik ga de HBO pedagogiek opleiding volgen. In mijn vrije tijd zing ik en begeleid ik mezelf met de gitaar. Ik speel de sport korfbal. Ik vind mijn familie en vrienden erg belangrijk! ik doe daar dan ook graag leuke dingen mee!! Zoals winkelen of een gezellig feestje! 
Ik kijk er naar uit om nog vele jaren te mogen werken bij het Thomashuis en de leuke dingen die ik nog mag doen, ontdekken en meemaken met onze lieve bewoners!

Pien

Pien
Hi allemaal,
Mijn naam is Pien Stoks & ik ben 21 jaar. Afgelopen zomer ben ik geslaagd voor de opleiding Maatschappelijke Zorg, begeleider specifieke doelgroepen, niveau 4 BBL. 
Sinds 1 Oktober ben ik werkzaam binnen dit hele leuke, mooie en fijne Thomashuis. Hiervoor ben ik 3.5 jaar werkzaam geweest elders binnen de gehandicaptenzorg. 
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om wat met mijn vriendinnen te doen, af en toe een balletje te slaan op de tennisbaan/padelbaan, naar de stad te gaan, een festival mee te pakken & natuurlijk een filmpje of serie te kijken op Netflix.
Ik kijk er enorm naar uit om een hele leuke tijd bij het Thomashuis tegemoet te gaan met de bewoners & een fijne samenwerking te hebben met mijn collega’s!