•  

Thomashuis Hollands Kroon

Thomashuis Hollands Kroon is gevestigd in een prachtig verbouwde Wieringermeer boerderij. In september 2011 opende het Thomashuis de deuren en namen de eerste bewoners hun intrek. Sinds 2019 zijn Johan en Marion Wagenaars de nieuwe zorgondernemers van Thomashuis Hollands Kroon.

Net als in de 118 andere Thomashuizen in het land draait het ook in Thomashuis Hollands Kroon om geborgenheid, liefde en aandacht voor elkaar. De lijnen zijn kort en de betrokkenheid is groot omdat de zorgondernemers zelf ook in het Thomashuis wonen. Niemand is er een nummer, maar een uniek individu met eigen interesses, eigen maniertjes en talenten. In een Thomashuis mag je zijn wie je bent.

Eigen karakter

Elk Thomashuis heeft een eigen karakter en sfeer dankzij de ondernemers die er echt een eigen draai aan geven. Neem voor een impressie van ons unieke Thomashuis in Hollands Kroon zeker even een kijkje onze fotoalbums!

Zorgondernemers Thomashuis Hollands Kroon
De ondernemers

Thomashuis Hollands Kroon wordt gerund door zorgondernemers Marion en Johan Wagenaars. Wij hebben van 2008 tot 2018 het Thomashuis in Venhuizen gerund en zijn nu met veel plezier en enthousiasme gestart als zorgondernemers van Thomashuis Hollands Kroon. Benieuwd naar ons huis? Bekijk dan onze fotoalbums of neem eens contact op. Je bent altijd van harte welkom.

Thomashuis Hollands Kroon

Praamweg 2
1775 PT Middenmeer
Noord-Holland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu