Thomashuis Leiderdorp

Samen een mooi leven hebben

 

In ons Thomashuis hebben 9 mensen met een verstandelijke beperking een fijne woon- en leefplek. Als een gezin. In een buurt met buren. Met werk en beweging. Met plezier en verdriet. Met helpen en geholpen worden. Met zelf doen en laten doen. Groeien door te leren in de praktijk en te leven naar hun mogelijkheden. 

Ondersteuning en zorg zal noodzakelijk zijn daar waar onze huisgenoten zelf tegen beperkingen aanlopen. Altijd een vertrouwd iemand in de buurt die met je meedenkt en helpt zoeken naar oplossingen. Iemand die luistert en de tijd heeft om zaken op te lossen en af te ronden. Begrepen worden, ook als jij je niet makkelijk met woorden kunt uiten. Leren omgaan met je beperkingen en daardoor op jouw manier dingen doen die anderen ook doen.

Samen onderdeel uitmaken van de samenleving. Door zinvolle dagbesteding of door werk, in contact met anderen en voor anderen. Door beweging en sporten, muziek en creativiteit. Door te genieten van eten en uitjes, samen met mensen die je kent en vertrouwt, bij wie je je veilig voelt...

Vanuit jouw huis, met jouw huisgenoten…

Wie zijn wij?

 

Wij zijn Hans (60) en Angelique (59) Gestman.  Onze dochters Linda (31 Studio Alter lifestyle winkel) en Sabine (28 en beleidsmedewerker brandweer Haaglanden) wonen gezellig dichtbij in Leiderdorp en Den Haag.

Angelique heeft jarenlange ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Hans is ingestapt vanuit zijn onderneming 'Uw Hofnar', waarmee hij samen met zijn compagnon teams en leidinggevenden van bedrijven coachte en trainde.

Sinds 1 oktober 2015 zijn wij de zorgondernemers van het Thomashuis en samen met onze medewerkers Sophie, Richarda, Kristel, Kim, Patricia en Jordi zorgen wij voor en leven wij met onze huisgenoten.

 

Wonen in ons Thomashuis? 

 

Momenteel zijn al onze kamers bezet.