Wij zoeken een gezellige nieuwe huisgenoot!

Wij zijn 8 mensen met een verstandelijke beperking en wonen in Thomashuis Lexmond. Wij wonen met 4 mannen en 4 vrouwen gezellig met elkaar. Onze (kalender) leeftijd ligt tussen 41 en 68 jaar. De ene bewoner is zelfstandig en de ander heeft iets meer hulp nodig. Dat maakt voor ons allemaal niet uit.

Er is een plek vrijgekomen voor jou! Want ben je opzoek naar een fijne woonplek waar je je thuis voelt. Daar waar je graag bent, jezelf kunt zijn en je geborgen en veilig voelt? Vind je dieren leuk, we hebben ook veel dieren om ons heen (schapen en lammetjes, kippen, geiten, cavia’s en een hond).

Dan is ons Thomashuis iets voor jou! Je moet wel zelf de trap op kunnen lopen, want de kamer is op de eerste verdieping. Als je in de nacht zorg nodig hebt of als je excessief gedrag (verbaal en/of fysiek) hebt, kan je helaas niet bij ons wonen.

Vraag meer informatie of een kennismaking aan.

Bent u als ouder/wettelijk vertegenwoordiger voor uw zoon, dochter, broer of zus op zoek naar een fijne woonplek? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek. Met het oog op de groepssamenstelling gaat onze voorkeur uit naar een jongere huisgenoot man/vrouw maakt niet uit. Meer informatie of een kennismakingsgesprek aanvragen, kan door te bellen naar 06-31084526 of 06-24764833 of stuur een mail naar lexmond@thomashuis.nl. Op onze site kunt u ook nog meer informatie vinden en foto’s bekijken. (In het kader van de privacy van de bewoners hebben wij geen foto’s van onze bewoners op de site staan.)

Wij zijn benieuwd naar jullie reacties.

Jennifer en Ate Snel