•  
  •  
  •  

Thomashuis Lisse

Thomashuis Lisse is een monumentaal, karakteristiek, vrijstaand, voormalig klooster. Het huis bestaat uit twee etages. Per etage zijn ruime zit/slaapkamers voorzien van een wastafel met op de beide etages een ruime woonkamer, keuken, badkamer en toiletten. Daarnaast heeft het huis zowel voor als achter een grote tuin. Wij, zorgondernemers Caren & Rob, wonen zelf ook in het Thomashuis. Omdat wij persoonlijk zorgdragen voor de bewoners kunnen wij continuiteit, gezelligheid, duidelijkheid en huiselijk garanderen. 

De zorg is persoonlijk en professioneel 

Als zelfstandig zorgondernemers zijn wij altijd aanwezig en aanspreekbaar. Wij hebben er bewust voor gekozen ook zelf in het Thomashuis te gaan wonen. Het grote voordeel voor de bewoners en u als ouder/vertegenwoordiger is dat wij altijd op de hoogte zijn van wat er speelt en snel kunnen handelen als de situatie daar om vraagt. 

Om onze klanten de aandacht en begeleiding te geven die ze nodig hebben, is er een klein en ingespeeld team van medewerkers. Het is onze uitdaging om met dit team in het Thomashuis een sfeer te bouwen, waarbij elke klant zich veilig en op z'n gemak voelt.

Lees hier meer over ons Thomashuis

Thomashuis Lisse
De ondernemers

Wij zijn Rob Barnhoorn & Caren Barnhoorn-Jansen en wij wonen zelf ook in het Thomashuis dat op 1 juni 2004 is ons Thomashuis geopend als een van de eerste Thomashuizen in Nederland. Na meer dan 13 jaar werken in de zorg gingen wij zelfstandig aan de slag met ons eigen Thomashuis in Lisse. In het Thomashuis willen wij mensen met een verstandelijke beperking een thuis geven. Met voor iedere bewoner een eigen ruime zit/slaapkamer en met twee grote, algemene ruimten in een prachtig vrijgelegen huis met ruime tuinen nabij het centrum van Lisse en Sassenheim.

Thomashuis Lisse

Heereweg 453
2161 DC Lisse
Zuid-Holland
Nederland

Er is plek beschikbaar! Geïnteresseerd? Neem contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu