•  

Thomashuis Maartensdijk

De boerderij kenmerkt zich door een grote gezamenlijke woonkamer met vier slaapkamers beneden en zes op de eerste verdieping, de nodige faciliteiten zoals douches en toiletten zijn natuurlijk aanwezig. De grote tuin om het huis bied veel mogelijkheden om te ontspannen buiten en ook vertier zoals een jeudeboules baan. Voor bezoek van kinderen is ook gedacht, zandbak, schommel en een grasveld om te ballen! 

Vrijwilligers zijn altijd welkom! We zoeken nog fiets, wandel, vrijwilligers! Buiten het Thomashuis om houden we ons bezig met de watersport en zijn we te vinden op de Nederlandse wateren!

Wat kan niet: Ons huis is helaas niet geschikt voor een ernstige vorm van gedragsproblemen agressie en sexuele problematieken.

Ondernemersfoto Maartensdijk
De ondernemers

Wij zijn Dennis en Nathalie van Middelkoop. Samen met onze 4 kinderen wonen we in het Thomashuis. In 2009 zijn we gestart met het Thomashuis en we zijn erg tevreden over deze manier van zorg verlenen. Aandacht en gezelligheid zijn de basis. Vanuit dit punt ontwikkelen we door in onze zorgverlening naar onze bewoners en ons team. We blijven en zijn altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen om de zorg te verbeteren.

Thomashuis Maartensdijk

Dorpsweg 102-104
3738 CH Maartensdijk
Utrecht
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: Info@klachtenportaalzorg.nl