•  
  •  
  •  

Thomashuis Niebert

In het dorpje Niebert op nog geen 20 minuten afstand van de stad Groningen ligt Thomashuis Niebert in het prachtige coulisse landschap van het Westerkwartier.

Daar waar je graag bent.

Een plek waar je je thuis voelt. Daar waar je graag bent, je zelf kunt zijn en je geborgen en veilig voelt in een vertrouwde omgeving met een vast klein team van begeleiders. Gezelligheid, vrolijkheid en humor staan hoog in het vaandel. Samen koken, activiteiten organiseren en aan activiteiten deelnemen vinden we ook belangrijk. Oene en Marike van Wieren, de zorgondernemers,  wonen boven het Thomashuis en zijn daarom altijd dichtbij.

Sfeerproeven?

Woorden zeggen niet genoeg, een Thomashuis moet je ervaren. Wees welkom, maak een afspraak en kom sfeerproeven in ons Thomashuis. Met trots laten we u graag kennismaken met ons Thomashuis.

Ondernemersfoto Niebert
De ondernemers

Sinds de start van Thomashuis Niebert, 1 juli 2011 wonen wij, Oene en Marike van Wieren, samen met onze kinderen boven het Thomashuis. Van onze drie kinderen is de oudste, Jense, inmiddels uitgevlogen. Sylke en Ime wonen nog thuis. Oene heeft ruime ervaring met het werken in verschillende takken van de zorg. Marike heeft ruime ervaring als Z-verpleegkundige. Keuze maken waar je woont is ook belangrijk voor mensen met een verstandelijke beperking. Wonen in een prachtige gerenoveerde boerderij, een grote zit/slaapkamer, met altijd een vast klein team van persoonlijke verzorgers om je heen. Dit kan in een Thomashuis. De lijnen zijn bij ons kort en de contacten met familie en naasten vinden we erg belangrijk.

Thomashuis Niebert

't Pad 7
9365 TA Niebert
Groningen
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu