•  
  •  
  •  

Thomashuis Nieuwkuijk

Iemand écht kennen, is het onhoorbare horen vanuit het hart van de ander

In Thomashuis Nieuwkuijk wonen 9 bewoners, die het daar ontzettend naar hun zin hebben. Dat betekent dat ons huis vol is en we geen ruimte meer hebben om nog iemand op deze mooie manier bij ons te laten wonen. Bent of kent u iemand die dat toch wel graag zou willen dan willen wij u doorverwijzen naar thomashuizen.nl zij kunnen u verder helpen.

* Stichting Eigenwijs Heusden, een vrijetijdsclub voor mensen met een verstandelijke beperking. Kijk hier voor hun sit

Ondernemers Thomashuis Nieuwkuijk
De ondernemers

Mogen we ons even voorstellen? Wij zijn Joyce de Bresser en Margriet Wiedijk en samen met onze hond Catootje zijn wij per 1 september 2022 de nieuwe zorgondernemers van het Thomashuis Nieuwkuijk. Wij werken beide al zeer geruime tijd in de zorg, met verschillende doelgroepen en in verschillende functies. Sinds een jaar of 5 zijn we ons meer en meer gaan afvragen of we ons nog thuis voelen in de reguliere zorg. Beiden voelde we de behoefte onze opgedane ervaring in te zetten op een plek waar we nog een verschil kunnen maken voor iemand en meer invloed hebben op hoe we dat dan doen. Toen wij hoorden dat het Thomashuis Nieuwkuijk ter overname werd aangeboden leken alle stukjes op zijn plaats te vallen en zijn we vol voor deze uitdaging gegaan. Omdat het een kleinschalige woonvorm is, omdat er een ontzettend leuke doelgroep woont, omdat we denken weer zorg te kunnen bieden zoals wij denken dat het bedoelt is en omdat we het leven graag samen leven. Daarbij blijkt Nieuwkuijk een enorm hechte gemeenschap te zijn waar onze bewoners volledig geïntegreerd zijn wat echt een toegevoegde waarde is aan dit Thomashuis. Wij zijn benieuwd wat de toekomst gaat bieden maar door de stabiele basis die hier al is hebben we er vooral ontzettend veel zin in!

Thomashuis Nieuwkuijk

Nieuwkuijksestraat 83
5253 AE Nieuwkuijk
Noord-Brabant
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu