Thomashuis Ouderkerk a/d IJssel

Ontmoet hier ons team!

In Thomashuis Ouderkerk aan den IJssel proberen we op een leuke en gezellige manier met elkaar te wonen en te werken. Dit doen we met de ondernemers Henk en Marit, de begeleiders Jojanneke, Kimberley, Kim, Mariska, Hélène en Johanna, onze huishoudelijk medewerkster Petra en onze vrijwilligster Miranda.

 

 

Hoi!! Ik ben Henk, 40 jaar en woon samen met Marit en onze vier kinderen in dit mooie Thomashuis, een voormalige boerderij. Van een kantoorbaan nam ik in 2019 de stap naar de zorg en daar geniet ik nog elke dag van! Ik vind het erg leuk om met onze bewoners buiten klusjes te doen, dingen op te knappen in onze schuur, te verven, of met ons elektrische bootje te varen in de sloot. Ik vind het daarbij mooi om ze uit te dagen om nieuwe dingen te leren.

 

Hoi, ik ben Marit. Sinds 2013 werk ik in het Thomashuis en sinds augustus 2019 woon ik hier samen met Henk en onze vier kinderen en zijn wij zorgondernemers geworden.
Ik geniet elke dag van de mooie plek waar wij mogen wonen en van de zorg voor onze bewoners. Ik vind het altijd leuk om samen met de bewoners gezellige uitjes te doen maar het is ook leuk om samen in de tuin bezig te zijn of nieuwe recepten uit te proberen voor het avondeten.
In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn eigen gezin of ik ga ik lekker de polder in met de hond.

 

 

Hoi ik ben Jojanneke

 

 

Hoi!
Mijn naam is Kimberley en ik kom uit Rotterdam. Hier woon ik samen met mijn vriend, dochter Reva en onze hond Jazz. Sinds 2009 werk ik in het Thomashuis in Ouderkerk, en na al die jaren nog steeds met veel plezier. Met bewoners vind ik het erg leuk om te koken en bakken, spelletjes te spelen, te wandelen, films te kijken, te puzzelen, of gezellig op pad te gaan. In de zomer is het heerlijk om met zijn allen buiten te kunnen zitten en lekker bezig te kunnen zijn, maar stiekem vind ik het nog leuker om in de winter lekker binnen spelletjes te doen of filmpjes te kijken met een kop thee of warme chocolademelk.

 

 

Hoihoi,
Mijn naam is Kim en ik woon in Ouderkerk aan den IJssel. In 2016 ben ik begonnen met mijn stage in Thomashuis Ouderkerk. Vanaf de zomer in 2017 werk ik hier met heel veel plezier. Ik vind het leuk om met de bewoners te bakken, koken, zingen, spelletjes te doen, maar ook om lekker op de bank een filmpje te kijken. In de zomer is het heerlijk om hier bij het Thomashuis buiten te zijn en waterspelletjes te doen. Maar in de winter maken we er binnen iets gezelligs van!

 

 

Hoi!
Leuk dat je een kijkje neemt op onze website!
Mijn naam is Mariska en ik woon in Lekkerkerk.
In 2019 ben ik bij het Thomashuis komen werken en ik zie het als een voorrecht om hier een bijdrage te mogen leveren aan een waardevol leven.
Ik vind het leuk om aan doelen te werken en te motiveren tot verdere ontwikkeling. Daarnaast hou ik er van om lekker buiten bezig te zijn, te wandelen of fietsen. Binnen maak ik het graag gezellig met creatieve activiteiten, spelletjes, bakken en koken, film en muziekavondjes.

 

 

Hoi!
Ik ben Johanna, 41 jaar en getrouwd. We hebben 3 kinderen en wonen sinds 2020 in Ouderkerk. Voorheen werkte ik in de thuiszorg, maar deze doelgroep vind ik toch wel heel leuk! Elke bewoner heeft een eigen uniek karakter, wat is het leuk om die te leren kennen!
Wat een mooie plek is het Thomashuis met leuke bewoners en collega's. Fijn om met de bewoners bezig te zijn. Samen koken en het gezellig maken in huis. In de zomer genieten we van de mooie plek buiten. Ook doen we regelmatig een uitje, de bewoners genieten hiervan!

 

 

Hoi, ik ben Hélène!