•  

Thomashuis Ouderkerk a/d IJssel

In Thomashuis Ouderkerk aan den IJssel wonen acht volwassenen met een verstandelijke beperking. Zij wonen hier samen de zorgondernemers Henk en Marit die het huis leiden.

Elk Thomashuis heeft een heel eigen sfeer. De zorgondernemers en hun team vullen de zorg in zoals hun hart dat ingeeft. Zo kunnen de bewoners zich maximaal ontplooien en zichzelf zijn.

Logeerkamer

Er is ook een logeerkamer waar gelogeerd kan worden door volwassenen met een verstandelijke beperking. Hier is nog voldoende plek voor vrij. Heb je interesse in logeren in ons Thomashuis, neem gerust contact met ons op.

Onze boerderij

Om het huis hebben we veel ruimte. Onder andere twee weilanden voor de dieren en een grote schuur waar ook geklust wordt door een aantal bewoners. In de achtertuin is een trampoline, schommels, fruitbomen en ruimte genoeg om te relaxen of een balletje te trappen. We hebben 11 schapen, 1 pony, 5 loopeenden, 5 kippen en 2 honden.

 

Volg je ons al op Facebook?

Zorgondernemers Thomashuis Ouderkerk
De ondernemers

Wij zijn Henk en Marit, zorgondernemers van Thomashuis Ouderkerk aan den IJssel. Samen met onze vier kinderen wonen we zelf ook bij het Thomashuis. Wij zijn gestart in augustus 2019 en sindsdien wonen we met veel plezier met de bewoners samen in dit mooie pand. Wij zijn christenen, in onze keuzes en handelen komt onze levensbeschouwing terug.

Thomashuis Ouderkerk a/d IJssel

IJsseldijk Noord 231
2935 BP Ouderkerk aan den IJssel
Zuid-Holland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: info@klachtenportaalzorg.nl