•  

Thomashuis Ouderkerk aan den IJssel is een verbouwde boerderij waar momenteel 7 mensen met een verstandelijke beperking samen wonen met de ondernemers en hun gezin. Samen met de vijf enthousiaste begeleiders, de huishoudelijke medewerker en de vrijwilligers creëren we een gezellige woonsituatie. We hebben op dit moment 1 lege slaapkamer die we voorlopig willen gebruiken om mensen te laten logeren. Wanneer u hier interesse in heeft, neemt u dan vooral even contact met ons op.

De ondernemers 
Diane en Evert van Beilen wonen samen met hun drie kinderen (Amber, Jadon en Rodin) in het voorhuis van de boerderij.

Thomashuis Ouderkerk a/d IJssel

IJsseldijk Noord 231
2935 BP Ouderkerk Aan Den Ijssel
Nederland
Wij hebben plaats beschikbaar! Interesse? Neem gerust contact op:
06 475 475 85
ouderkerkaandenijssel@thomashuis.nl

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via info@klachtenportaalzorg.nl.