•  
  •  
  •  

Thomashuis Overloon

Thomashuis Overloon is een gezellig verbouwde boerderij op een mooie locatie net buiten het dorp. Er is een grote tuin, (huis)dieren, een heerlijke huiskamer en voor elke bewoner een ruime zit- slaapkamer. We kunnen dan ook prima huisvesting bieden aan 9 bewoners.

Overloon is een dorp dat nogal in trek is bij toeristen en dagjesmensen. Er is een dierentuin, een Landalpark en het grootste oorlogsmuseum van Nederland. De inwoners van Overloon hebben ons omarmd en vinden het oprecht fijn om een Thomashuis in hun gemeenschap te hebben.

Binnen ons Thomashuis hebben we bewegen en gezondheid en vooral harmonie hoog in het vaandel staan. Er wordt dan ook gesport, gewandeld, gezond gegeten en veel gezelligheid gedeeld met elkaar.

Thomashuis Overloon heeft zijn eerste bewoners verwelkomd in juli 2011.

bert en rita
De ondernemers

Wij zijn Bert (1962) en Rita (1963) Snelder en hebben in 2009 de beslissing genomen om Thomashuis ondernemer te willen worden. In 2011 zijn we met onze 3 meiden vanuit Uden verhuisd naar Overloon. In de jaren daarvoor is Rita altijd werkzaam geweest in de actieve langdurige zorgverlening. Bert ook de meeste jaren waarbij hij 2 keer is "vreemd gegaan": als motor rijschoolhouder en als indicatiesteller. Samen hebben we inmiddels meer dan 65 jaar ervaring in de zorgverlening. We vinden het fijn om dit te kunnen doen omdat het veel bevrediging oplevert om een fijn en warm nest te kunnen bieden aan mensen die daar niet zelf voor kunnen zorgen. Wij hebben 3 kinderen die alle drie betrokken zijn bij de zorg. Eline woont in het Thomashuis (sinds 2015), Myrthe en Jasmijn hebben beide de HBO-V afgerond. 

Thomashuis Overloon

Heikantweg 7
5825 JD Overloon
Noord-Brabant
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu