Thomashuis Overloon

Ons team

Rita Snelder (1963)

Zorgondernemer en Verpleegkundige

Rita is vooral verantwoordelijk voor alles wat met de inhoud van de zorg te maken heeft. Aangezien ze gestructureerd en concentieus is maakt ze zichzelf blij als alles goed geregeld is voor iedereen. Daarnaast is ze sterk contactueel ingesteld en zet altijd in op een goed functionerende relatie. Communicatie is daarbij dan ook een kernwaarde.

 

Bert Snelder (1962)

Zorgondernemer en Verpleegkundige

Bert is vooral verantwoordelijk voor alles wat met randvoorwaarden heeft te maken (maar hij bemoeit zich ook met de zorgverlening). Hij houdt er van om ondernemend bezig te zijn en denkt in mogelijkheden. Net als Rita is Bert er van overtuigd dat het hebben van een goede relatie met de bewoners en hun naasten van het grootste belang is.

 

Ria Jacobs (1965)

Leerling begeleider en Creativo

Ria houdt zich bezig met "de Parel"; onze eigen dagbesteding in het tuinhuis van het Thomashuis. Ze is gestructureerd, consensieus en creatief. Echt iemand waar je op kunt bouwen en van op aan kunt. Ria is bij ons in dienst sinds 11 juli 2011 (tot 2018 als huishoudelijk begeleider).

 

Marleen Jacobs (1992)

Begeleider

Marleen houdt zich bezig met alle voorkomende begeleidings- en verzorgingsactiviteiten. Ze is concentieus, meedenkend en oplossingsgericht. Een stille kracht waar je er niet genoeg van kunt hebben.

Gegroeid van stil en verlegen meisje naar een "stevige" en heel betrouwbare medewerker. Marleen is sinds 29 augustus 2011 bij ons in dienst.

 

Naomi Verspaij (1995)

Begeleider

Naomi houdt zich naast alle voorkomende begeleidings- en verzorgingsactiviteiten bezig met "het warme nest" nog warmer maken. Ze is rustig, sterk op de ander gericht en kan tegen een stootje. Naomi wil zich vooral bezig houden met de bewoners in plaats van het dossier van de bewoners. Ze is een echte Deurnese maar daar kan ze ook niks aan doen. Voortaan wordt ze wel elke dag een beetje 'Overloonser'. Ze is vanaf 1 april 2020 bij ons in dienst.

 

Bart Goumans (1989)

Begeleider

Bart houdt zich bezig met alle voorkomende begeleidings- en verzorgingsactiviteiten. Hij is rustig, sterk relatie gericht en een "teamplayer". Gegroeid van onzekere maar aardige stagiair naar allround gediplomeerd medewerker.

Bart is sinds 1 augustus 2013 bij ons in dienst (maar al sinds januari 2012 als stagiair betrokken)

 

Caroline Gijsbers (1978)

Begeleider

Caroline houdt zich bezig met alle voorkomende begeleidings- en verzorgingsactiviteiten. Ze is (zeer) actief, behulpzaam, flexibel en sociaal ingesteld. Caroline zoekt altijd de dialoog met het doel om samen verder te komen.

Heel ervaren kracht die sinds 1 september 2013 bij ons in dienst is.

 

Myrthe Snelder (1997)

Begeleider

Myrthe houdt zich bezig met alle voorkomende begeleidings- en verzorgingsactiviteiten. Ze is leergierig, contactueel en vooruitstrevend ingesteld. Myrthe is de spreekwoordelijke jonge hond die bezig is haar weg te vinden in "zorgland" en doet dat met flair. Ze volgt naast haar werk een HBO opleiding tot verpleegkundige. Myrthe is sinds 25 juni 2017 bij ons in dienst.

 

Mijke Hoeks (1997)

Begeleider

Mijke houdt zich bezig met alle voorkomende begeleidings- en verzorgingsactiviteiten. Ze is jong, creatief, rustig en sportief. Ze woont en komt uit Helmond en heeft het er graag voor over om elke werkdag naar ons Thomashuis te komen tuffen. Mijke heeft ervaringen opgedaan in een ander wooninitiatief en een ander Thomashuis dus ze kan vergelijken! (We hopen maar dat we er goed uitkomen...?) Mijke is sinds 1 september 2020 bij ons in dienst.

 

Marieke Hendriks ( 1981 )

Begeleider

Marieke houdt zich bezig met alle voorkomende begeleidings- en verzorgingsactiviteiten. Ze is energiek, communitief, ervaren, positief en verbindend ingesteld. Ze woont samen met haar man in Beek en Donk en is elke keer dat ze naar het Thomashuis komt weer blij dat ze een fijne en warme plek heeft gevonden om nog vele jaren bij door te brengen. Marieke is sinds 1 januari 2021 bij ons in dienst.

 

Alle begeleiders binnen Thomashuis Overloon hebben minstens een MBO niveau 3 zorg opleiding afgerond met een diploma.