Ons team

Rita Snelder (1963)

Zorgondernemer en Verpleegkundige (BIG nr 49019317330)

Rita is vooral verantwoordelijk voor alles wat met de inhoud van de zorg te maken heeft. Aangezien ze gestructureerd en concentieus is maakt ze zichzelf blij als alles goed geregeld is voor iedereen. Daarnaast is ze sterk contactueel ingesteld en zet altijd in op een goed functionerende relatie. Communicatie is daarbij dan ook een kernwaarde.

Rita

 

Bert Snelder (1962)

Zorgondernemer en Verpleegkundige (BIG nr 19000739530)

Bert is vooral verantwoordelijk voor alles wat met randvoorwaarden heeft te maken (maar hij bemoeit zich ook met de zorgverlening). Hij houdt er van om ondernemend bezig te zijn en denkt in mogelijkheden. Net als Rita is Bert er van overtuigd dat het hebben van een goede relatie met de bewoners en hun naasten van het grootste belang is.

 

Ria Jacobs (1965)

Begeleider (dagbesteding)

Ria houdt zich bezig met "de Parel"; onze eigen dagbesteding in het tuinhuis van het Thomashuis. Ze is gestructureerd, zorgvuldig en creatief. Echt iemand waar je op kunt bouwen en van op aan kunt. Ria woont in Overloon en is bij ons in dienst sinds 11 juli 2011 (tot 2018 als huishoudelijk begeleider).

 

Marleen Jacobs (1992)

Begeleider

Marleen houdt zich bezig met alle voorkomende begeleidings- en verzorgingsactiviteiten. Ze is zorgvuldig, meedenkend en oplossingsgericht. Een fijne kracht waar je er niet genoeg van kunt hebben. Gegroeid van stil en verlegen meisje naar een "stevige", vrolijke en heel betrouwbare medewerker. Marleen komt uit Overloon en is sinds 29 augustus 2011 bij ons in dienst.

 

 

 

Caroline Gijsbers (1978)

Begeleider

Caroline houdt zich bezig met alle voorkomende begeleidings- en verzorgingsactiviteiten. Ze is (zeer) actief, behulpzaam, flexibel en sociaal ingesteld. Caroline zoekt altijd de dialoog met het doel om samen verder te komen. Ze woont in Aijen en is een ervaren kracht die sinds 1 september 2013 bij ons in dienst is.

 

Myrthe Snelder (1997)

Vrijwilliger

Myrthe heeft een bijzondere band met de doelgroep. Ze beschouwt de mensen van het Thomashuis als een grote familie en vindt het daarom fijn en ontspannend om wekelijks een baken van rust te ervaren. Myrthe woont in Overloon en is sinds 25 juni 2017 verbonden aan het Thomashuis, eerst als medewerker en later als vrijwilliger.

 

Mariëtte Claassen ( 1966 )

Begeleider

Mariëtte houdt zich bezig met alle voorkomende begeleidings- en verzorgingsactiviteiten. Ze is ervaren, warm, positief en makkelijk. Tijdens haar inmiddels lange reis door "Zorgland" is er van doordrongen geraakt hoe waardevol het is om in een echt team aan het samen-gevoel te werken. Mariëtte woont in Overloon en ziet vooral uit naar de combi van begeleiden en dagbesteding. Ze is sinds 01-01-2024 bij ons in dienst.

Mariëtte

 

Marieke Hendriks ( 1981 )

Begeleider

Marieke houdt zich bezig met alle voorkomende begeleidings- en verzorgingsactiviteiten. Ze is energiek, communicatief, ervaren, positief en verbindend ingesteld. Ze woont samen met haar man in Beek en Donk en is elke keer dat ze naar het Thomashuis komt weer blij dat ze een fijne en warme plek heeft gevonden om nog vele jaren bij door te brengen. Marieke is sinds 1 januari 2021 bij ons in dienst.

Marieke

 

Thea Scheers ( 1974 )

 begeleider

Thea houdt zich bezig met alle voorkomende huishoudelijke -, begeleidings- en verzorgingsactiviteiten. Ze is rustig, bedachtzaam, leergierig en bescheiden. Thea brengt met name op het vlak van verzorging veel ervaring en expertise mee naar het Thomashuis. Ze woont in Holthees, samen met haar man en kinderen op een boerderij. Ze is sinds 1 oktober 2023 bij ons in dienst.

Thea

Linda van de Laar ( 1979 )

Assistent begeleider

Linda houdt zich bezig met assisteren op alle voorkomende huishoudelijke -, begeleidings- en verzorgingsactiviteiten. Ze gaat de opleiding tot begeleider in BBL vorm doen. Ze ervaart het werken in het Thomashuis als een droom die uitkomt. Ze is rustig, lief en begaan met de mensen om haar heen waardoor ze makkelijk contact maakt. Linda woont in Venray, samen met man en zoon en komt elke keer weer met veel motivatie naar het Thomashuis. Ze is sinds 1 februari 2023 bij ons in dienst.

Linda

 

Gea Cremers ( 1964 )

 begeleider

Gea houdt zich bezig met alle voorkomende huishoudelijke -, begeleidings- en verzorgingsactiviteiten. Ze is zelfstandig, gedreven, energiek en sociaal. Gea brengt met name op het vlak van begeleiding en verzorging van mensen met een verstandelijke beperking veel ervaring mee naar het Thomashuis. Ze woont in Leunen, samen met haar man. Ze is sinds 1 februari 2024 bij ons in dienst.

Gea

Alle begeleiders binnen Thomashuis Overloon hebben minstens een MBO niveau 3 zorg opleiding afgerond met een diploma.